Webwolwinkel

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Loodwitmolen 57 , 1703 VB Heerhugowaard, Noord-Holland

E-mail

Over Webwolwinkel

Webwolwinkel, de wolwinkel online!
Breiwol en haakkatoen kopen online? De collectie garens bestaat uit natuurlijke materialen. Wol, katoen, linnen en gerecycled textielgaren. Bij Webwolwinkel vind je een compleet aanbod breiwol en haakkatoen van merken als ‘ByClaire’, ‘Hoooked’ en ‘Katia’. Want je weet: natuurlijke materialen zijn beter voor mens en milieu.

Inspiratie voor breien en haken. Haakpatronen en breipatronen.
In de Webwolwinkel vind je handige kant-en-klare pakketten voor breien en haken. Haakpatronen van ByClaire, Hoooked en Katia. Met deze voordelige pakketten kun je direct aan de slag. Er zijn kleurinspiratie pakketten en DIY pakketten inclusief haaknaald en patroon. Breipatronen zijn te vinden in de breiboeken van Katia.

10% korting na aanmelden nieuwsbrief

Na aanmelding voor de nieuwsbrief op de site ontvang je 10% korting op wol en garens, haakpakketten, handwerkboeken en haaknaalden/breinaalden. Bovendien mis je daarna geen aanbieding meer van nieuwe collectie, gratis haakpakketten, handige tips en inspiratie. De nieuwsbrief verschijnt één keer per maand.

Webwinkelkeur keurmerk

De Webwolwinkel heeft het keurmerk ‘Webwinkelkeur’. Hier ben ik heel trots op. Je kunt een review achterlaten en zo klanten informeren over de collectie of jouw ervaringen delen over het gebruik er van.

Workshops

Wil jij leren breien of haken? Geef je op voor één van de workshops. Haaklessen en breilessen voor beginners worden gegeven in 3 lessen van 2,5 uur. In kleine groepen van 4-6 personen. Deze lessen worden in Heerhugowaard gegeven. Voor vrijblijvende informatie kun je een mail sturen naar: [email protected]

Ik hou van haken en breien, jij toch ook?

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/webwolwinkel/
Twitter: https://twitter.com/webwolwinkel

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Heerhugowaard Noord-Holland

Is Webwolwinkel in Loodwitmolen 57, Heerhugowaard Noord-Holland 1703 VB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Heerhugowaard Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heerhugowaard Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heerhugowaard Noord-Holland, 1703 VB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227138]