Route Mobiel pechhulp voor in de wintermaanden

Door: Zelf.nl  04-02-2009
Trefwoorden: Wintersport, Pechhulp, Route Mobiel

Route Mobiel heeft als eerste pechhulpverlener pechhulp Europa geïntroduceerd voor in de wintermaanden. Autobezitters kunnen zich in de wintermaanden verzekeren van pechhulp in het buitenland. Voor gezinnen die één keer per jaar met de auto naar het buitenland gaan voor de wintersport, is het dus niet meer nodig om voor het hele jaar pechhulp te betalen. Het tarief voor de Buitenland Winter Service bedraagt 14,50 euro. De pechhulp geldt voor 44 landen in Europa.

Pechhulp Europa Service voor het hele jaar heeft Route Mobiel al langer, deze is geschikt voor mensen die vaker dan één keer per jaar met de auto naar het buitenland gaan. Overigens is het bij Route Mobiel niet verplicht om gelijktijdig pechhulp voor in Nederland af te nemen.

Over Route Mobiel

Route Mobiel is sinds 2004 een speler op de pechhulpmarkt die tradities weet te doorbreken en op een vernieuwende wijze pechhulp services vormgeeft.

Door de inzet van 1.300 deskundige pechhulpverleners verspreid over 180 punten in Nederland kunnen klanten bij pech weer snel op weg worden geholpen. Deze service biedt Route Mobiel ook in 44 landen in Europa.

Trefwoorden: Pechhulp, Route Mobiel, Wintersport, Wintersportservice