Welkom Blees Estates bij de NVRM

Welkom Blees Estates bij de NVRM van Blees Estates

Door: Blees Estates  05-10-2011
Trefwoorden: Onroerend Goed, Huis Kopen, Vakantiewoningen

Welkom Blees Estates bij de NVRM

Namens de NVRM wordt Blees Estates welkom geheten door voorzitter Antoon Roks als nieuw lid bij de Nederlandse Vereniging van Recreatieve Makelaars tijdens de Second Home beurs.

Blees Estates uw partner bij de aanschaf van uw droomwoning in Turkije

Blees Estates is opgericht door Tiek Blees in 2004, na jaren in Frankrijk actief te zijn geweest. Na een vliegende start als makelaar en het verkopen van bestaande Turkse huizen, heeft Blees Estates in 2006 besloten om verder te gaan met alleen het bouwen van luxe villa’s in het mooie Turkse landschap, waarbij nadrukkelijk wordt gelet op de wensen van de Europese gasten en kopers. Alles wordt in eigen beheer gedaan, van het aankopen van de grond en het bouwen van de huizen, tot de verkoop en overdracht. Kleinschalige luxe parken bouwen, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat is ons motto!

Nederlands bedrijf

Blees Estates is een Nederlands bedrijf met Nederlands management en medewerkers, waar mee u snel en helder kunt communiceren. Blees Estates heeft vestigingen in Nederland en Turkije. Ruim zeven jaar ervaring in Turkije heeft de firma veel kennis en ervaring gebracht waar onze klanten nu van profiteren.

Bron: NVRM

Trefwoorden: Huis Kopen, Onroerend Goed, Tweede Huis, Tweede Woning, Vakantiewoningen

Ander nieuws en updates van Blees Estates

Tweede woning in Turkije wint aan populariteit van Blees Estates thumbnail
11-10-2011

Tweede woning in Turkije wint aan populariteit

Tweede woning in Turkije wint aan populariteit


Nieuwe website Blees Estates online van Blees Estates thumbnail
05-10-2011

Nieuwe website Blees Estates online

Bekijk onze nieuwe website op Alle informatie en foto's van onze prachtige vakantievilla's en tweede woningen in Turkije.