Keedo, nieuwe zomercollectie online 2011, kom online shoppen

Keedo, nieuwe zomercollectie online 2011, kom online shoppen van Ninie kinderkleding

Door: Ninie kinderkleding  18-03-2011
Trefwoorden: Online Bestellen, Online Winkel, Kinderkleding

Keedo is een Zuid-Afrikaans merk, met mooie, kleurrijke en eerlijk gemaakte kinderkleding en babykleding. Bij Keedo staat het eerlijk produceren centraal met lokale werknemers in een prettige werkomgeving. Keedo ondersteunt structureel onderwijsprojecten en de lokale bevolking in de sloppenwijken nabij Kaapstad.


De kwaliteit van Keedo is hoog, de organic collectie is gemaakt van supermooie kwaliteit 100% organic katoen en heeft het GOTS label. De kinderkleding van Keedo valt prima en maakt iedereen blij! Koop Keedo, steun de lokale bevolking in Zuid-Afrika en maak je eigen kind blij door hoge kwaliteit kleding te laten dragen. 


Shop Keedo gemakkelijk online bij Ninie kinderkleding. Ninie kinderkleding verkoopt als enige in Nederland online Keedo kleding. Ninie kinderkleding, de webshop met leuke, kleurrijke en eerlijke kinderkleding voor meiden van 1 tot 10 jaar.


Ninie kinderkleding verkoopt ook het Deense merk Mala en vanaf mei 2011 een eigen kledinglijn.


Kijk verder voor de kortingscoupon via Hotfrog!

Trefwoorden: Fair Trade, Kinderkleding, Kinderkleding Online, Kleding en accessoires, Kleertjes, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Online Bestellen, Online Winkel