Boots Berging Kraanverhuur Transport

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Hout 25 , 1607 HA Hem, Noord-Holland
Drechterland, West-Friesland

E-mail

Over Boots Berging Kraanverhuur Transport

Bootsberging is al sinds 1979 is actief in het bergen, hijsen en transporteren van objecten. In de loop der jaren nam het transportvolume toe, en daarom werd in 2009 besloten om in zwaarder bergingsmateriaal te investeren. Het resultaat: een unieke, op maat gemaakte vrachtwagen met vijf assen waarmee elke klus geklaard kan worden.

Naast het bergen van objecten transporteren wij ook (ongewone) objecten zoals jachten, kranen, koepels en nog veel meer. Zit u met het handen in het haar over zo'n ongewoon transport? Twijfel dan niet en neem contact op of telefonisch via de mail voor meer informatie.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Public Transport

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hem Noord-Holland

Is Boots Berging Kraanverhuur Transport in De Hout 25, Hem Noord-Holland 1607 HA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Vrachtwagen diensten in Hem Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hem Vrachtwagen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hem Noord-Holland, 1607 HA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3782136]