Café Biljart Het Wapen van Wogmeer

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wogmeer 59 , 1711 SW Hensbroek, Noord-Holland
Koggenland, West-Friesland

E-mail

Over Café Biljart Het Wapen van Wogmeer

Café Biljart Het Wapen van Wogmeer in Hensbroek is ontstaan in 1918 als café en boerderij. In 1926 is het geheel afgebrand, waarna het huidige pand is gebouwd.

Tot 1983 is het zowel als café en boerderij in gebruik geweest. Sindsdien is de boerderij functie verdwenen en is het café groter en gezelliger geworden.

Ook is er een keuken in gekomen waar allerhande lekkere dingen gemaakt worden. Onze specialiteit is het verzorgen van complete feestjes met warme en koude buffetten, diverse hapjes, diners, barbecue of gourmetten.

De zaal is ook beschikbaar voor partijen en eveneens nostalgisch ingericht. In de zomermaanden kunt u vanuit de zaal direct op het achter terras komen zodat u met mooi weer uw feest zowel binnen als buiten kunt vieren. Door de verplaatsbare wanden kunt u zelf de grootte van de zaal bepalen

Aan de voorzijde van het café kunt u in de zomer op ons terras genieten van de diverse drankjes en versnaperingen van onze kleine kaart. Tevens kunt u hier genieten van een lekker ijsje. Een gedeelte van het terras is overkapt en verwarmd, dus ook ’s avonds kunt u nog lekker genieten in de buitenlucht.
Op onze speciale bierkaart vindt u ± 80 verschillende bieren op fles en er zijn ook voortdurend wisselende speciale bieren van het vat verkrijgbaar.

Ons voorcafé is nostalgisch ingericht met diverse oude reclameborden, foto’s, veel oude blikken en oude schoolplaten.

Ook kunt u gebruik maken van ons biljart en luisteren naar de oude hits die uit de jukebox schallen. In het winterseizoen maken drie biljartclubs gebruik van ons café. Het voorcafé is ook zeer geschikt voor het geven van intieme feestjes.
U kunt bij ons zelf bepalen wat voor feest u wilt, het kan bijna niet te gek.

In onze prachtige tuin ligt een 9 holes midgetgolfbaan en een officiële jeu des boules baan. Onze midgetgolfbaan is geopend vanaf Pasen tot eind oktober. De midgetgolfbaan is ook ideaal voor kinderpartijtjes, want er is ook een speeltuin bij.

Openingstijden

Ma - Di, Do
-
Wo, Vr - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Venues & Function Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Café Biljart Het Wapen van Wogmeer in Wogmeer 59, Hensbroek Noord-Holland 1711 SW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Hensbroek Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hensbroek Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hensbroek Noord-Holland, 1711 SW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820533]