Advance participeert in Funda Vakantiehuizen

Door: Advance  11-03-2008
Trefwoorden: Vakantie, Reizen, Funda

Advance participeert in Funda Vakantiehuizen. Dit onderdeel van Funda is verzelfstandigd, en gaat verder onder de naam Alle Vakantiehuizen. Door de kennis en ervaring van Advance in interactieve online platforms als ‘Je Echte Leeftijd’, te combineren met Alle Vakantiehuizen ontstaat een nieuw interactief platform. Met Alle-vakantiehuizen.nl is Advance nu ook actief in de reis/vakantie markt.

Funda Vakantiehuizen behoort sinds kort niet meer tot de core business van Funda. Het reeds behaalde succes van Funda Vakantiehuizen en de markt potentie heeft oprichter en eindverantwoordelijke van Funda Vakantiehuizen, Menno Jansen, in overleg met Funda doen besluiten de activiteiten zelfstandig voort te zetten. De verzelfstandiging vindt plaats in de vorm van een management buy-out waarin Advance participeert.

Inmiddels is de nieuwe naam, Alle-vakantiehuizen.nl, geïntroduceerd voor deze vakantiehuizen-portal. De link ‘Funda Vakantiehuizen’ op Funda.nl blijft bestaan. Ook de look & feel van Funda Vakantiehuizen blijft behouden. Alle partners en leveranciers hebben hun medewerking verleend aan de management buy-out. Het totale aanbod van ongeveer 80.000 vakantiehuizen in 30 landen blijft op deze wijze behouden.

Menno Jansen (oprichter Funda Vakantiehuizen)
Jansen is eind 2006 met Funda Vakantiehuizen begonnen en is verantwoordelijk voor het business concept. “Ik heb veel vertrouwen in de verzelfstandiging door de samenwerking met Advance en Funda. Met de verschillende concepten van Advance worden miljoenen Nederlanders bereikt. Ik zie de marketingkracht van Advance als een groot concurrentieel voordeel. De samenwerking met Funda geeft de garantie dat ook bezoekers van de Funda website toegang blijven houden tot de Alle-vakantiehuizen.nl. De steun van alle partners en leveranciers garandeert dat er voor de consument niets verandert in de dienstverlening.”

Frans de Vries (CEO Advance)
”Tot op heden waren wij nog niet actief in de reis- en vakantiemarkt. Met de samenwerking met Alle Vakantiehuizen staat er een kwalitatief product in die branche, wat tevens mogelijkheden biedt voor adverteerders. Voor onze klanten is dit interactieve platform een zeer interessante aanvulling.”

Over Funda (http://www.funda.nl)
Funda faciliteert de aankoop, verkoop en verhuur van woningen en zakelijke objecten via internet. Funda zorgt met deze activiteiten voor transparantie in de huizenmarkt en ondersteunt consumenten met betrouwbare en complete informatie bij de aankoop of verhuur van een woning. Funda is er in 7 jaar in geslaagd om een unieke marktpositie op te bouwen, zowel bij de Nederlandse makelaars, het bedrijfsleven als bij de consument. Funda telt meer dan 250.000 bezoekers en gemiddeld 9 miljoen pageviews per dag. Funda is hiermee de grootste en meest bezochte woonsite van Nederland met 3 miljoen unieke bezoekers per maand.

Over Advance (http://www.advance.nl)
Advance is een mediabedrijf gevestigd in Hilversum en opgericht in 1995. In korte tijd is Advance uitgegroeid tot marktleider in interactieve concepten en formats in Nederland met circa 100 bedrijven als klant. Via deze interactieve platforms onderhoudt Advance inmiddels een (inter)actieve relatie met circa 3 miljoen consumenten.
_________________________________________________________________________________
Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met:
Advance <www.advance.nl> Susanne Eertink, Pr & Communicatie,
[email protected], T. 035 64 009 60, M. 06 248 663 24

Trefwoorden: Accomodatie, Advance, Funda, Reizen, Vakantie, Vakantiehuizen