Advance start Advance Custom Concepts

Door: Advance  04-06-2007
Trefwoorden: Interactief, Advance

Advance start Advance Custom Concepts
Nieuwe business unit zal worden geleid door Peter Gersen

Hilversum, 4 juni 2007 – Het interactieve mediabedrijf Advance, waar onlangs Van den Ende en Deitmers een belang van 30% in nam, wil nog meer terrein winnen op de crossmedia markt. Onder leiding van media-ondernemer Peter Gersen introduceert Advance vandaag de nieuwe business unit Custom Concepts. Hierin zullen voor adverteerders exclusieve interactieve concepten worden ontwikkeld. Advance speelt hiermee in op de snel toenemende vraag uit de markt naar crossmedia concepten met interactiviteit als basis.

Gersen (48) is een mediaman pur sang, met meer dan 25 jaar ervaring in zowel de traditionele als interactieve media. Hij was als ondernemer verantwoordelijk voor tientallen televisieprogramma’s en media campagnes. Bij Advance stond hij het afgelopen jaar aan de basis van het groeiende succes van Je Echte Leeftijd.

Peter Gersen:
“Steeds meer adverteerders realiseren zich wat interactiviteit voor hen kan betekenen, en dat is ook de basis van het succes van Advance. Daar waar traditionele media als krant, radio en televisie je tijdelijk bij ‘de mensen thuis’ brengen, zorgen interactieve media er voor dat je daar structureel kan blijven. Advance Custom Concepts ontwikkelt die concepten op maat voor elke adverteerderdoelstelling.“

Frans de Vries, CEO van Advance:
“Deze stap geeft ons de mogelijkheid om onze kennis en ervaring in te zetten voor elke individuele adverteerder. Advance Custom Concepts geeft ons extra slagkracht in een markt waar de behoefte aan interactieve oplossingen explosief groeit. Peter Gersen is met zijn ervaring en visie de juiste man om Custom Concepts te leiden.”

De eerste opdrachtgevers van Advance Custom Concepts waar al voor wordt gewerkt zijn TNO, Campina-Milner en het HR-adviesbureau GITP.

Over Advance (http://www.advance.nl)
Advance is een mediabedrijf gevestigd in Hilversum en opgericht in 1995. In korte tijd is Advance uitgegroeid tot marktleider in interactieve concepten en formats in Nederland met circa 100 bedrijven als klant. Via deze interactieve platforms onderhoudt Advance inmiddels een (inter)actieve relatie met circa 2,5 miljoen consumenten.
____________________________________________________

Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met:
Peter Gersen - Custom Concepts Advance
Telefoon: +31(0)35 - 640 0960
E-mail: peter.gersen@advance.nl

Daniel Kok - Pr & Communicatie Advance
Telefoon: +31(0)6 - 2074 2033
E-mail: daniel.kok@advance.nl


Trefwoorden: Advance, Interactief