Mark Douwma (Satama) in directie van Advance

Door: Advance  09-04-2008
Trefwoorden: Media, Management, Internet

Mark Douwma (1970) werkt sinds 2006 voor internetbedrijf Satama. Hier begon hij als Director Operations en is momenteel Managing Director van Satama Nederland. Satama werd begin 2008 overgenomen door LBI Groep.

Frans de Vries (1971), oprichter & CEO van Advance, spreekt van een perfect fit. ‘Mark brengt enorm veel ervaring mee en kan helpen om de groei van Advance in goede banen te leiden. Met zijn ervaring zijn we in staat dit bedrijfsonderdeel verder te professionaliseren en uit te bouwen. Hij is een expert op het gebied van organisatieontwikkeling, heeft ervaring in de bedrijfstak en is een echte aanwinst voor Advance.

Mark Douwma: ik ben erg onder de indruk van Advance waarin platforms, media, creativiteit en productie op een unieke manier worden gecombineerd. Advance heeft een unieke positie opgebouwd en heeft een ongelofelijke potentie. Ik ben erg blij om mijn ervaring en energie in te zetten om de verdere groei van Advance te helpen realiseren.

Over Advance (http://www.advance.nl)
Advance is een mediabedrijf gevestigd in Hilversum en opgericht in 1995. In korte tijd is Advance uitgegroeid tot marktleider in interactieve platforms in Nederland. Advance is onder meer bekend van platforms als Je Echte Leeftijd, Verjaardagsalarm en Stay or Go. Recent werd bekend dat Advance participeert in Funda Vakantiehuizen. Via diverse interactieve platforms onderhoudt Advance inmiddels een (inter)actieve relatie met circa 3,2 miljoen consumenten.
____________________________________________________

Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met:
Advance
T.a.v. Dionne Schulf – PR & Communicatie Manager
Telefoon: +31 (0)6 54 22 61 51
E-mail: dionne.schulf@advance.nl

Trefwoorden: Advance, Interactief Bureau, Interactieve Concepten, Internet, Management, Media, Platforms,