Nieuw interactief platform “Word Ik Rijk?” nu live

Door: Advance  08-01-2009
Trefwoorden: Interactief, Platform, Test

Met het platform Word Ik Rijk? hebben Advance en Independer.nl een wereldprimeur. Een uitgebreide vragenlijst op de website www.wordikrijk.nl resulteert in een percentage dat aangeeft hoe groot de kans is dat iemand het miljonairschap gaat bereiken. Na het beantwoorden van de vragen krijgen alle deelnemers, al dan niet geconfronteerd met een tegenvallend percentage, bruikbare adviezen om tot een hogere score te komen.

Edmond Hilhorst (oprichter en directeur van Independer.nl): “Met dit platform willen wij de kennis van Independer.nl over financiële producten ook bij de gemiddelde Nederlander brengen. Onderzoek onder miljonairs toont namelijk aan dat inzicht in persoonlijke financiën en de juiste beslissingen bij sparen, lenen en verzekeren een grote invloed hebben. De kracht van Advance is om dat op een speelse en aansprekende manier te vertalen in een aantrekkelijk vraag – antwoord spel. Hiermee wordt de saaie financiële wereld inzichtelijk en toegankelijk voor veel meer Nederlanders die daar allen van kunnen profiteren.”

Ook Frans de Vries, oprichter en creatief directeur van Advance, is verheugd over de lancering van het platform en de samenwerking met Independer.nl. “Wij zijn trots op deze samenwerking en ervan overtuigd dat Advance samen met Independer.nl nog beter in staat is om zoveel mogelijk Nederlanders een unieke kijk in hun financiële toekomst te geven,” aldus de Vries.

Over Advance (http://www.advance.nl)
Advance is een interactief mediabedrijf gevestigd in Hilversum en opgericht in 1995. In korte tijd is Advance uitgegroeid tot marktleider op het gebied van interactieve media in Nederland. Advance is onder meer bekend van platforms als Je Echte Leeftijd, Verjaardagsalarm, Meer voor Minder en Waarde van je Woning en beschikt over een kwalitatief bereik van circa 2,2 miljoen consumenten.

Over Independer.nl (http://www.independer.nl)
Independer.nl is een onafhankelijke adviesorganisatie op het gebied van financiën en gezondheidszorg. Independer.nl streeft actief naar meer transparantie door relevante producten en diensten van alle financiële instellingen en zorgaanbieders te vergelijken. Daarnaast verricht Independer.nl regelmatig onderzoek naar producten, prijsontwikkeling en andere voor consumenten relevante zaken. Independer.nl heeft een eigen weblog (http://weblog.independer.nl/) waar meer nieuws over financiën en over Independer.nl te vinden is.
……………………………………………………………………………………………………………..
Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met:
Advance:
Dionne Schulf – PR & Communicatie Manager. Telefoon: +31 (0) 6 -54 22 61 51. E-mail: [email protected]

Independer.nl:
Edmond Hilhorst – directeur/oprichter. Telefoon: + 31 (0)6 – 54 22 46 43. E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Advance, Independer, Interactief, Kwalitatief Bereik, Miljonair, Platform, Test,