Waarde koopwoningen nu binnen enkele minuten bekend

Door: Advance  01-07-2008
Trefwoorden: Advance

Aan de hand van 13 eenvoudige vragen over onder andere het type woning, het woonoppervlak, de aanwezigheid van een tuin of dakterras en de aankoopdatum geeft het platform Waarde van je Woning een nauwkeurig antwoord op de vraag wat een koopwoning waard is. Advance speelt daarmee in op de behoefte van huiseigenaren om een snelle en accurate inschatting van de woningwaarde te genereren zonder dat daar een makelaar aan te pas hoeft te komen. Advance ontwikkelde het platform in samenwerking met het Kadaster en Vereniging Eigen Huis. Hierdoor kan men rekenen op een waarheidsgetrouwe inschatting van nagenoeg alle koopwoningen in Nederland.

Tips voor waardeverhoging
Het platform Waarde van je Woning biedt huiseigenaren meer dan een tool waarmee de waarde van een koopwoning kan worden berekend. De website informeert ook over manieren waarop men de waarde van een woning kan verhogen. Zo kan het verbouwen van een badkamer of het aanleggen van een dakterras de waarde van een woning flink doen laten toenemen. Bezoekers van de site kunnen ook een onderbouwd antwoord verwachten op vragen als ‘Nu verkopen of wachten?’ en ‘Hoe gewild is jouw woning?’ Hoewel de website zich richt op mensen met een koopwoning, is Waarde van je Woning ook voor huurders een waardevolle bron van informatie. Het platform geeft namelijk ook antwoord op de vraag of men te duur huurt en met een koophuis wellicht voordeliger uit is.

Over Advance (http://www.advance.nl)
Advance is een mediabedrijf gevestigd in Hilversum en opgericht in 1995. In korte tijd is Advance uitgegroeid tot marktleider in interactieve platforms in Nederland. Advance is onder meer bekend van platforms als Je Echte Leeftijd, Verjaardagsalarm en Booming Business. Recent werd bekend dat Advance een strategische samenwerking is aangegaan met MSN.nl. Via diverse interactieve platforms onderhoudt Advance inmiddels een (inter)actieve relatie met circa 3,2 miljoen consumenten.
____________________________________________________
Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met:
Advance:
T.a.v. Dionne Schulf – PR & Communicatie Manager
Telefoon: +31 (0) 6 -54 22 61 51
E-mail: dionne.schulf@advance.nl
Trefwoorden: Advance