Spirituele reizen naar India, Egypte of Peru

Door: Atma Reizen  05-12-2012
Trefwoorden: Persoonlijke Ontwikkeling, Personal Coaching, Reizen

Egypte 8-daagse Egypte reis naar Luxor en tempels uit omgeving 14 maart t/m 21 maart 2013 10 oktober t/m 17 oktober 2013 De Prachtige Hereniging! Ervaar de verbinding en hereniging van het mannelijk – vrouwelijke in de mysterietempels in Egypte. De spirituele reis gaat naar Luxor. Een plaats met omgeving waar 30% van al het cultureel erfgoed uit Egypte aanwezig is. Er is alle tijd om de energie in je op te nemen en tot diepe ervaringen te komen. 13-daagse Egypte reis naar Abydos-Amarna-Gizeh 13 t/m 25 april 2013 03 november t/m 15 november 2013 Reis naar je centrum! Ervaar de krachtige energie in de tempels en piramides van Egypte die tot op de dag van vandaag een groot mysterie zijn. De spirituele reis gaat van Luxor, Abydos naar Amarna en Gizeh. Er is alle tijd om de energie in je op te nemen en tot diepe ervaringen te komen. Een reis die je leven verrijkt. Peru 20-daagse reis Peru & Bolivia – 30 juni t/m 20 juli 2013 Treed in de voetsporen van de Inca’s Een spirituele reis waarin je in alle rust de indrukwekkende Inca tempels en het mystieke Titicacameer in Peru & Bolivia kunt ervaren. Je leert de praktische technieken van de Inca’s, een manier van werken met energie die jouw leven verrijkt. En natuurlijk is er ook de tijd om rond te slenteren op kleurrijke Peruaanse markten, op een terrasje te zitten met een maté de coca (thee van cocabladeren) luisterend naar de Peruaanse klanken van de panfluit. India 21-daagse Spiti-Dharamsala reis – 17 augustus t/m 6 september 2013 Het oude & nieuwe Tibet Spiti wordt ook wel Zuid Tibet genoemd. We doen meditaties in de vallei omringt door de bergen van de Himalaya en je ervaart de Shambhala energie in jezelf, rondom je en in de bergen. Waarmee je een volgende stap in je ontwikkeling en in je leven zet! We bezoeken imposante boeddhistische kloosters. En je kunt de oorspronkelijke Tibetaanse cultuur proeven zonder de inmenging van de Chinezen. In Dharamsala zie je hoe de Tibetaanse vluchtelingen in India een nieuw leven opbouwen. En waar de Tibetaanse levensbeschouwing en cultuur in beeldhouwen, thangka schilderen en houtbewerking worden behouden.

Trefwoorden: Personal Coaching, Persoonlijke Groei, Persoonlijke Ontwikkeling, Reis naar Egypte, Reis naar Peru, Reizen, Spiritueel Centrum, Spirituele Groei, Spirituele Reis, Spirituele Reizen, Spirituele Vakanties,

Andere producten en diensten van Atma Reizen

06-01-2012

Reizen voor intuitieve en bewustzijnsontwikkeling

Je komt: - op krachtplaatsen waar weinig toeristen naartoe gaan - tot diepe ervaringen in de tempels. Je voelt je vitaler tijdens en na de reis.