Casa Cura

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Neuweg 27 , 1211 LV Hilversum, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Casa Cura

Fysio-Workx houdt zich bezig met klachten en aandoeningen van het houding en bewegingsapparaat, die mede het gevolg zijn van het werk of die het werken beperken. Fysio-Workx houdt zich vooral bezig met de arbeidsrelevante problemen van de individuele werknemer en kan ook het bedrijf van advies voorzien.

Om de arbeidsrelevante klacht te beoordelen wordt na een intake, waarin een functie- taak-handelingen analyse en werkgebonden factoren specifiek aan de orde komen, een plan van aanpak bepaald.

Werkgebonden factoren die aan de orde komen zijn: werkhouding, werkplek, werktaken, werkduur en werkorganisatie.

Informatie, gericht advies en behandeling van de arbeidsrelevante klachten kunnen toenemende beperkingen en (dreigend) verzuim voorkomen of oplossen.

Naast de reguliere fysiotherapeutische interventie kan een behandeltraject oa. bestaan uit een (re-integratie) trainingsprogramma, een instructietraining op de werkplek of een werkplekonderzoek.

Fysio-Workx kan interventies aanbieden op het gebied van: preventie, behandeling en re-integratie.

Fysio-Workx zal zich zoveel mogelijk richten op een verantwoorde werkhervatting van de werknemer.

Fysio-Workx werkt hierbij nauw samen met alle bij de behandeling, begeleiding en beoordeling van de (dreigende)verzuimende werknemers, met arbeidsrelevante klachten, betrokken beroepsgroepen, waaronder huis- en bedrijfsartsen, arboadviseurs en verzekeringsartsen.

Kortom: Fysio-Workx levert een pakket waarin preventieve, curatieve en reïntegratiemethoden gecombineerd worden. Dit door middel van analyse, advies, voorlichting, training, begeleiding en behandeling over werkplek, hulpmiddelen, omgeving, houding, beweging en gedrag, zowel individueel als in groepsverband, op de werkplek dan wel in de eigen praktijk en zowel monodisciplinair als binnen een multidisciplinaire aanpak. Daarbij staan kwaliteit, snelheid, doelmatigheid, samenhang en transparantie centraal.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Casa-Cura/407792235908688

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Casa Cura in Neuweg 27, Hilversum Noord-Holland 1211 LV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Oefentherapie diensten in Hilversum Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hilversum Oefentherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hilversum Noord-Holland, 1211 LV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825707]