Coach Service Holland

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hortensiastraat 31 A , 1214 AR Hilversum, Noord-Holland

E-mail

Over Coach Service Holland

Coach Service Holland heet u van harte welkom op haar site.
Coach Service Holland heeft touringcars die verschillen in luxe en in het aantal zitplaatsen (20 tot 92). Uiteraard voldoen ze allemaal aan de hoogste graad van veiligheid en comfort. Bij vervoer draait het immers om mensen!
Coach Service Holland biedt u de mogelijkheid om met een luxe touringcar van of naar Schiphol te worden vervoerd. Door onze locatie kunnen wij een perfecte aansluiting op uw vlucht regelen. Onze ervaren chauffeurs halen u op uw locatie op en brengen u naar uw bestemming op het tijdstip dat u wilt.
Bij uw aankomst op Schiphol bieden wij u allerlei extra services. Zo kunnen wij uw groep opwachten op het vliegveld bij het meeting point in de aankomsthal. Indien u met veel bagage reist hebben wij een aanhanger beschikbaar.
Coach Service Holland heeft een speciale maritieme service die is gespecialiseerd in het vervoeren en begeleiden van scheepsbemanningen. Door onze locatie komen wij gemakkelijk bij de belangrijke havens in Nederland en we zitten dichtbij Schiphol. Hierdoor kunnen wij altijd de gewenste service leveren. Wij verzorgen begeleiding en vervoer voor de bemanning van en naar medische diensten, het vliegveld, havens en elke andere gewenste locatie.
Wanneer u dit wilt, maken wij hotelreserveringen voor u in het hotel dat uw voorkeur heeft. Laat het ons weten en wij voeren deze extra service voor u uit.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/Caroline_1959

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hilversum Noord-Holland

Is Coach Service Holland in Hortensiastraat 31 A, Hilversum Noord-Holland 1214 AR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Hilversum Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hilversum Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hilversum Noord-Holland, 1214 AR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826994]