College de Opmaat

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Larenseweg 127 , 1221 CL Hilversum, Noord-Holland

E-mail

Over College de Opmaat

College de OpMaat is een school waar leerwegondersteuning wordt gegeven in alle vier de leerjaren. Een school waar leerlingen een VMBO diploma halen. Een school waar ze weten hoe belangrijk het is om je veilig en gekend te voelen en waar ze begrijpen wat het is om moeite te hebben met leren.
Een kleine school waar in het eerste leerjaar de overgang van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs nog niet zo groot is. Een school waar leerlingen Op Maat, in kleine groepen in hun eigen tempo kunnen werken.
College de OpMaat maakt deel uit van St. CVO 't Gooi.

CVO 't Gooi verzorgt onderwijs van hoge kwaliteit - van gymnasium tot leerwegondersteunend beroepsonderwijs - op vier vestigingen. Elke vestiging richt zich op een specifiek segment en kenmerkt zich door een eigen cultuur.

Voortvloeiend uit de christelijke identiteit staan in de missie van CVO 't Gooi de volgende waarden centraal: ontwikkeling van eigen talent en dat van anderen, verbondenheid met elkaar en met de wereld om ons heen en zorg voor iedereen als persoon.

Talenten en interesses van kinderen verschillen. Daarom heeft CVO 't Gooi een breed en gevarieerd aanbod van opleidingen, vakken, lessen en activiteiten voor leerlingen die het beste uit zichzelf willen halen en een fijne en leerzame schooltijd nastreven.
Als Topsport Talentschool kunnen de scholen van CVO 't Gooi specifieke voorzieningen bieden voor leerlingen die onderwijs en topsport combineren.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hilversum Noord-Holland

Is College de Opmaat in Larenseweg 127, Hilversum Noord-Holland 1221 CL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Muziek diensten in Hilversum Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hilversum Muziek per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hilversum Noord-Holland, 1221 CL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821746]