Adverteren op Coverbands.info - Bereik uw doelgroep

Adverteren op Coverbands.info - Bereik uw doelgroep van Coverbands.info

Door: Coverbands.info  23-11-2006
Trefwoorden: Muziek, Advertentie, Optreden

Www.Coverbands.info is een portalsite voor (cover)bands die zich centraal willen promoten op het internet aan hun toekomstige publiek. Coverbands.info is geen boekingskantoor en staan daarom ook niet tussen de bands en hun clientele in. Bands registreren zich geheel vrijblijvend op deze site en bieden zich aan aan het Nederlands en Belgisch publiek.
Tevens is de site bedoeld en ingericht als informatie orgaan voor muzikanten en biedt het informatieve artikelen en weblinks.


Door de doelgroep is het aantrekkelijk voor bedrijven die zich richten aan afnemers in deze branches zoals muzikanten, artiesten, bands, boekingskantoren, organisatoren van evenementen en bedrijfsfeesten, te adverteren op www.coverbands.info.

Coverbands.info biedt bannerplaatsingen aan voor 25 euro per 250 clicks op een prominente plek door de gehele website.
Een vermelding van uw site in de betreffende categorie in de weblinks database kost u maar 75 euro per jaar!

Voor meer informatie mail naar [email protected], voor aanmelding van uw banner of weblink mail naar [email protected]

Ook is het onder de aandacht brengen van uw artikel of dienst mogelijk op deze website. Voor meer informatie hierover en over de hiervoor geldende tarieven svp mailen naar [email protected]

Trefwoorden: Advertentie, Adverteren, Artiesten, Bands, Banner, Coverbands, Link, Linkplaatsing, Linkvermelding, Muziek, Optreden,