Coverbands.info biedt podcast aan met demo’s

Coverbands.info biedt podcast aan met demo’s van Coverbands.info

Door: Coverbands.info  11-01-2007
Trefwoorden: Promotie, Band, BandsHet principe werkt heel makkelijk: Gebruikers maken op de site zelf een promotiepagina aan, hierin staat in het kort de band beschreven. Alle bands worden aangemaakt onder het voor hun geldende genre waardoor het voor belangstellenden gemakkelijk wordt een keuze te maken uit de vele bands. De opmaak en techniek van de site zorgt er verder voor dat geregistreerde bands binnen zoekmachines goed gevonden zullen worden.

Coverbands.info maakt gebruik van de nieuwste vorm van media, de podcast. In de ‘DemoCast’ staan demo’s van de geregistreerde artiesten, waardoor de ‘onbekenden’ bekendheid kunnen geven aan hun geluid. Met behulp van iTunes of een andere RSS applicatie kunnen liefhebbers zich abonneren op de DemoCast en de demo’s beluisteren op een PC, iPod of mp3 player. De demo’s worden vooraf getest, waardoor hoogwaardige kwaliteit wordt gegarandeerd. Tevens is het ook mogelijk de demo’s online vanaf de site te beluisteren.

Naast deze vorm van muziek aanbieden is er de mogelijkheid voor bands om hun optredens te promoten, staan er tips gericht op het muziek maken en is er iedere maand een andere band in the picture.

Probeer Coverbands.info dus snel uit!


Noot voor de redactie
Coverbands.info is een initiatief van Paradox Design.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pascal Dorland via [email protected]

Trefwoorden: Band, Bands, Beluisteren, Coverbands, Demo, Democast, Index, Podcast, Podcasting, Promotie,