Coverbands.info brengt Muziek Markt. Een advertentie medium voor muzikanten

Coverbands.info brengt Muziek Markt. Een advertentie medium voor muzikanten van Coverbands.info

Door: Coverbands.info  01-05-2007
Trefwoorden: Muziek, Feest, Bruiloft

De Muziek Markt is opgedeeld in een aantal onderwerpen, waaronder bijvoorbeeld instrumenten en een Muzikantenbank.
Www.Coverbands.info richt zich op het gratis promoten van bands uit de lage landen. Een website hebben is voor een band of muzikant 1 ding, gevonden worden een tweede.
Door de goede zoekmachine notering van de site komen bands met een "promo-record" op coverbands.info goed uit de zoekresultaten.

Ook heeft de site zijn eigen DemoCast. Dit is een podcast waarin bands en artiesten hun demo's online kunnen plaasen welke dan weer via een iPod of online beluisterd kunnen worden.
Naast deze diensten verstrekt Coverbands.info informatie voor muzikanten, recenties van optredens en biedt het bands de mogelijkheid zichzelf goed te promoten op het internet.
Met name door de sortering op genre is het voor bijvoorbeeld organisatoren van festivals of bruidsparen een eitje de perfecte act voor hun feest te vinden.


Www.Coverbands.info - Gratis band promotie voor Nederland en Belgie.

Trefwoorden: 2ehands, Aangeboden, Advertentie, Advertentiesite, Adverteren, Bands, Basgitaar, Bruiloft, Feest, Festival, Gezocht, Gitaar, Instrumenten, Marktplaats, Muziek, Muziekinstrumenten, Muzikantenbank, Optreden, Pa, Speurders, Tekoop, Tweedehands, Versterker, Zoekertje