Promoot uw dienst of product op Coverbands.info

Door: Coverbands.info  10-09-2012
Trefwoorden: Media, Verkoop, Communicatie

Heeft u een nieuw product of dienst? Zoekt u exposure in de muziek brance? Laat Www.Coverbands.info het medium zijn dat voor u werkt. Met veel dagelijkse bezoekers met allemaal dezelfde interesse, namelijk bands en muziek, is onze site het perfecte medium om uw product of dienst te promoten! Neem contact op met ons voor de mogelijkheden op onze website via e-mail [email protected]

Trefwoorden: Aanbieden, Advertentie, Advertenties, Advertentiesite, Artiesten, Artikelen, Basgitaar, Basgitarist, Communicatie, Content, Coverbands.info, Drums, Drumstel, Gezocht, Gitaar, Gitaren, Hammond, Ibanez, Instrumenten, Keyboard, Line6, Linkplaatsing, Media, Muziek, Muziekbrache, Muziekforum, Muzikant, Muzikanten, Nieuws, Online, Online Media, Percussie, Piano, Promo, Promotie, Slagwerk, Studio, Toetsenist, Verkoop, Verkopen, Vocalist, Vocalisten, Zanger, Zangeres,

Andere producten en diensten van Coverbands.info

Zoek je een band? Plaats een zoekopdracht op Coverbands.info van Coverbands.info thumbnail
04-03-2009

Zoek je een band? Plaats een zoekopdracht op Coverbands.info

Www.Coverbands.info komt met een nieuw initiatief om optredens en bands bij elkaar te brengen. Organisatoren van bruiloften, evenementen, feesten en festivals kunnen vanaf heden een zoekopdracht plaatsen via de website tegen een kleine vergoeding. Op deze BandSearch kunnen geintresseerde bands reageren. Groot voordeel hiervan is dat de bands die reageren ook op de datum van het optreden kunnen spelen. Lees meer.


20-02-2009

Betere en meer informatie over bands op Www.Coverbands.info!

Bands zoeken kan een hele klus zijn, maar nu maakt Www.Coverbands.info het wel erg gemakkelijk voor je!
Na een recente aanpassing van de website is de informatie op de website toegankelijker geworden voor mensen die op zoek zijn naar een band voor bijvoorbeeld een bruiloft of bedrijfsfeest.


27-01-2009

Drummer gezocht?

Plaats dan een advertentie op http://www.coverbands.info


27-01-2009

Zangeres gezocht

Plaats dan een advertentie op http://www.coverbands.info


27-01-2009

Zanger gezocht

Plaats dan een advertentie op http://www.coverbands.info


27-01-2009

Gitarist gezocht?

Plaats dan een advertentie op http://www.coverbands.info


27-01-2009

Toetsenist gezocht?

Plaats dan een advertentie op http://www.coverbands.info


17-01-2008

Muzikantenbank en advertenties op Www.Coverbands.info

De populaire webportal voor (cover)bands uit Nederland en Belgie richt zich op de online promotie voor bands en het verstrekken van informatie aan muzikanten. Op zoek naar een band? Dan ben op onze site ook aan het juiste adres! Blader gerust door onze uitgebreide database waarin bands hun eigen promo record aanmaken. Het zoeken doe je op genre, zo vind je altijd wat je zoekt! Wij bieden ook de mogelijkheid om demo's in onze DemoCast Podcast te plaatsen en het toevoegen van YouTube materiaal


Vernieuwd forum voor muzikanten op Coverbands.info van Coverbands.info thumbnail
14-12-2007

Vernieuwd forum voor muzikanten op Coverbands.info

Het muzikanten coverbands forum is nieuw leven ingeblazen. Met vernieuwde software en een betere look bieden we hier muzikanten, bands en artiesten de mogelijkheid contact te leggen met elkaar over uiteenlopende zaken.
Bezoek het forum op http://forum.coverbands.info  


Nieuwe content in Coverbands.info DemoCast van Coverbands.info thumbnail
27-11-2007

Nieuwe content in Coverbands.info DemoCast

Maandag 26 november is er na lange tijd weer nieuwe content geplaatst in de DemoCast op Www.Coverbands.info.


Www.Coverbands.info geboost! van Coverbands.info thumbnail
27-11-2007

Www.Coverbands.info geboost!

Www.Coverbands.info nu sneller en beter bereikbaar!
Door de groeiende bezoekersaantallen voldeed de oude omgeving niet meer.
De populaire website draait daarom nu op betere, nieuwere maar vooral snellere hardware.

Bandpromotie pur-sang! Voor Nederland EN Belgie!

Www.Coverbands.info


21-08-2007

YouTube op Www.Coverbands.info

Www.Coverbands.info heeft weer wat nieuws! Vanaf heden is het ook mogelijk om je eigen You Tube Video te plaatsen in je promo record op de website. Heb je een filmpje van jouw band op You Tube staan? Zet hem dan snel in je profiel op onze site!

Heb je je band nog niet geregistreerd? Surf dan snel naar Www.Coverbands.info om je aan te melden en je band record aan te maken!


Gitaar verkopen? van Coverbands.info thumbnail
13-08-2007

Gitaar verkopen?

Je gitaar, viool, bas of piano verkoop je tegenwoordig het best op Www.Coverbands.info's MuziekMarkt!
Surf snel naar http://www.coverbands.info/muziekmarkt en registreer jezelf als gebruiker. Maak je advertentie aan en ga thuis op de bank zitten wachten totdat de eerste bieder zich aandient!

De MuziekMarkt leent zich overigens ook uitstekend om op zoek te gaan naar nieuwe bandleden, je diensten of producten aan te bieden of om je nieuwe PA aan te schaffen!

Http://www.C


Inval muzikanten zoek je op Coverbands.info van Coverbands.info thumbnail
17-06-2007

Inval muzikanten zoek je op Coverbands.info

Bijna elke band heeft het wel eens meegemaakt, volgende week een daverend optreden op de agenda, breekt de drummer zijn pols, heeft de zanger plotseling last van zijn keel of plettert de geluidsman aan de verkeerde kant van de zwarte piste! Uitval door ziekte of omstandigheden en cancellen is geen optie? Er hangt voor beide kanten te veel af van dit optreden. Het bruidspaar heeft perse zijn zinnen gezet op jullie te gekke repertoire en voor jullie kleven er weer een hoop potentiele klanten in he