Zoek je een band? Plaats een zoekopdracht op Coverbands.info

Zoek je een band? Plaats een zoekopdracht op Coverbands.info van Coverbands.info

Door: Coverbands.info  04-03-2009
Trefwoorden: Restaurant, Bruiloft, Horeca

Www.Coverbands.info BandSearch

Heb je een eigen horecabedrijf, organiseer je een bruiloft, ben je programmeur bij een podium? Dan ben je vast wel eens op zoek geweest naar een leuke (cover)band. Zoeken op het internet kan je veel tijd kosten! Heb je eindelijk de bruiloftband van jouw dromen gevonden, zijn ze niet beschikbaar! Www.Coverbands.info kan daarom voor jou het medium zijn tussen band en optreden!

Stuur ons je gegevens met betrekking tot het optreden dat jij organiseert en wij verzorgen voor jou, tegen een kleine vergoeding, een zoekopdracht aan al onze leden. De bands die beschikbaar zijn voor de datum waarop jouw optreden plaatsvindt kunnen hierop reageren. Na de sluitingsdatum van jouw verzoek worden de gegevens van de betreffende bands aan jou per e-mail toegezonden. Met dit lijstje kun je op je gemak op onze site, of natuurlijk die van de bands zelf, gaan kijken en luisteren of er iets van jouw gading tussen zit.

  • Welke informatie willen wij graag hebben?
  • Om de zoekopdracht zo volledig mogelijk aan onze leden te versturen willen we graag onderstaande informatie van jou ontvangen:
  • Naam aanvrager (dit kan een persoon of een bedrijf zijn)
  • Complete adresgegevens
  • Datum en tijd van het optreden
  • Soort optreden (bruiloft, feest, festival, kroeg, etc etc..)
  • Genre gezochte band (rock, blues, pop, disco, all-round, etc etc..)
  • Bijzonderheden (mbt de locatie, kledingstijl, bandbezetting (aantal personen), etc etc..)

Na ontvangst van jouw zoekopdracht ontvang je een email met het referentienummer en de bankgegevens. Zodra wij het bedrag hebben ontvangen zal jouw opdracht met de eerst volgende verwerking worden verzonden. De zoekopdrachten worden wekelijks op donderdag verzonden. Een opdracht blijft twee weken openstaan tenzij je anders vermeldt. De opdrachten worden aan ons ledenbestand van meer dan 700 gebruikers verzonden. Tevens worden de aanvragen vermeld op de website binnen een speciale categorie. De communicatie hierover verloopt via onze website.

Wat zijn hiervoor de kosten?
Het versturen van een zoekopdracht kost per opdracht 10 euro (incl. 1,60 BTW ). Bij regelmatig terugkerende zoekopdrachten is het verstandig een abonnement te nemen op de BandSearch. Een halfjaar abonnement op de BandSearch kost 150 euro (incl. 23,95 BTW). Hiervoor mag je wekelijks twee zoekopdrachten plaatsen.Een jaar abonnement kost 250 euro (incl. 39,92 BTW). Hierbij geldt ook een maximum van twee zoekopdrachten per week.

Een spoedopdracht?
Heeft de band voor jouw bruiloft door ziekte, file of ander leed onverwacht gecancelled? Tegen een speciaal tarief verzenden wij een spoedopdracht aan ons ledenbestand. De kosten voor deze tussentijdse mailing bedragen 25 euro (inlcl 3,99 BTW)

Voor meer informatie, surf naar Www.Coverbands.info of http://www.coverbands.info/index.php?option=com_content&task=view&id=881&Itemid=145
Emailen mag ook: [email protected]

Trefwoorden: Afterparty, Band, Bedrijfsfeest, Bruiloft, Cafe, Coverband, Evenement, Event, Festival, Gezocht, Horeca, Jubileum, Kroeg, Muzikale Omlijsting, Muzikanten, Optreden, Restaurant, Vinden, Zoeken