CRM Resultants verhoogt bedrijfscontinuïteit voor klanten met Escrow4all

Door: CRM Resultants  05-10-2011
Trefwoorden: Microsoft Dynamics Crm, Microsoft Crm

CRM Resultants verhoogt bedrijfscontinuïteit voor klanten met Escrow4all Hilversum / Amsterdam, 5 oktober 2011 – CRM Resultants heeft Escrow4all geselecteerd als partner voor het leveren van een schaalbare, hoogwaardige software escrow regeling voor haar klanten. CRM Resultants biedt CRM oplossingen voor het (beroeps)onderwijs, financiële & zakelijke dienstverleners, media- & entertainment bedrijven en organisaties in de thuiszorg. Onlangs heeft CRM Resultants zowel voor haar softwareoplossing CRM 2011 Finance Template als voor haar CRM 2011 Education Template, de Certified for Microsoft Dynamics (CfMD) accreditatie behaald. CfMD is de hoogst haalbare standaard van Microsoft voor door partners ontwikkelde software. De nieuw opgezette escrow regeling onderstreept daarbij het streven van CRM Resultants om de beste oplossingen te leveren aan haar klanten. Roel Hilberink, directeur van CRM Resultants: “In het kader van verdere verbetering van onze dienstverlening, stond een escrow regeling op ons verlanglijstje. Dat hebben wij in de zomer gelijktijdig met de Certified for Microsoft Dynamics certificeringen opgepakt. Bij de selectie van de escrow provider waren wij blij verrast door de servicegerichtheid en materiekennis van Escrow4all. Voor ons is het cruciaal dat wij met partners werken die maximale waarde toevoegen voor onze klanten.” Herman Kui, Commercial Director van Escrow4all: “Omdat escrow regelingen veelal voor een langere periode worden aangegaan, vinden wij het prettig wanneer opdrachtgevers bewust kiezen voor kwaliteit en escrow niet als een afvinkpuntje zien. CRM Resultants stelt terecht hoge eisen voor zichzelf en hun klanten. Daarnaast stelt Microsoft ook eisen aan van haar ISV partners, waar wij moeiteloos aan voldoen. Wij kijken uit naar een prettige en langdurige relatie met CRM Resultants!“

Trefwoorden: Microsoft Crm, Microsoft Dynamics Crm

Ander nieuws en updates van CRM Resultants

Mauritshuis ontdekt de kracht van Microsoft Dynamics CRM van CRM Resultants thumbnail
01-02-2012

Mauritshuis ontdekt de kracht van Microsoft Dynamics CRM

Relatiebeheer wordt ook in de wereld van kunst en cultuur steeds belangrijker. Zeker als je ambitieuze plannen hebt waarvoor fondsenwerving nodig is. Dat Microsoft Dynamics CRM daarbij krachtige tools biedt, ervaart ook het Mauritshuis. Begin november ging het Haagse museum live met het systeem.


Met CRM-Project van Itara biedt CRM Resultants nu projectmanagement voor Microsoft CRM van CRM Resultants thumbnail
23-11-2011

Met CRM-Project van Itara biedt CRM Resultants nu projectmanagement voor Microsoft CRM

Nu compleet projectmanagement in Microsoft Dynamics CRM


19-08-2011

CRM Resultants nu ook actief met CRM voor de thuiszorg

Met de overname van de activiteiten van Ferox Solutions op het gebied van Microsoft CRM, biedt CRM Resultants nu een CRM oplossing voor organisaties in de thuiszorg.