Nu ook snel en eenvoudig documenten op maat uit CRM-systeem

Nu ook snel en eenvoudig documenten op maat uit CRM-systeem van CRM Resultants

Door: CRM Resultants  21-05-2008
Trefwoorden: Document Management, Microsoft Dynamics Crm, Crm Finance

Deze oplossing, ontwikkeld op basis van Microsoft technologie, bestaat uit een combinatie van Microsoft Dynamics CRM for Finance, SharePoint 2007 en het ITP Document Platform van Aia Software. Hierdoor is het mogelijk om relevante persoonsgegevens te koppelen aan documenten, die zowel voor grote batchmailings als voor gepersonaliseerde, verfijnde één-op-één communicatie gebruikt kunnen worden. Toepassingen zijn b.v. het afhandelen van klachten, het op maat toesturen van informatie n.a.v. een campagne of het kunnen verwerken van grote hoeveelheden gegevens bij aanpassingen in polisvoorwaarden. Het ITP Document Platform ondersteunt medewerkers bij het maken van deze relevante en persoonlijke bedrijfskritische documenten. De business  nu zelf in staat om veranderingen in de content van documenten door te voeren, in een door IT gecontroleerde omgeving.

Over CRM Resultants:
CRM Resultants is synoniem met Microsoft Dynamics CRM, momenteel het snelst groeiende CRM systeem. CRM Resultants heeft specifiek voor financiële dienstverleners de oplossing CRM for Finance ontwikkeld. CRM Resultants ondersteunt alle fases van een implementatie: van het bepalen van de functionele scope, het optimaliseren van bestaande business processen tot en met de technische installatie, training en support.
Informatie over CRM Resultants : www.crm-resultants.nl

 

Over Aia Software:
Aia Software is een leidende wereldwijde leverancier van document oplossingen. Het ITP Document Platform ondersteunt medewerkers bij het maken van relevante en persoonlijke bedrijfskritische documenten. Meer dan 800 organisaties gebruiken ITP als één geïntegreerde oplossing voor het automatisch produceren van grote aantallen standaarddocumenten, het individueel samenstellen van verfijnde correspondentie aan de hand van tekstbouwstenen of het dynamisch invullen van formulieren. ITP sluit naadloos aan bij bedrijfsapplicaties. Aia Software is een volledig zelfstandig bedrijf met het hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Zwitserland en Australië.
Informatie over Aia Software : www.aia-itp.com

 

Trefwoorden: Crm Finance, Crm Financiele Dienstverleners, Document Management, Microsoft Dynamics Crm,