De Dakenmaker

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: 1e Oosterstraat 24 , 1211 LB Hilversum, Noord-Holland

E-mail

Over De Dakenmaker

Chris Warmerdam, de daken maker, doet verschillende soorten dak werk.

We branden en föhnen platte en schuine daken met betumen dakbedekking. Tevens hebben we ons de laatste jaren gespecialiseerd in het lijmen van daken. Dit doen we met kunststofdakbedekkingen zoals EPDM en Rhepanol.

Naast het branden en lijmen van daken, vervangen en repareren we pannenkappen en leipannendaken.

We hebben ook veel werkzaamheden verricht op monumentale panden en zijn ons hierbij bewust van de regels.

Met onze eigen zetbank kunnen we zelf zink zetten. Dit zorgt voor o.a. prachtige deklijsten en goten op maat die beter aansluiten op het dak. Daarnaast kunnen we ook al het lood rondom een huis vervangen. Denk hierbij aan loketten in de muren en kilgoten.

Al negen jaar werk ik samen met mijn broer Niels die ook zijn eigen bedrijf heeft: Dakdekkersbedrijf Niels Warmerdam. We hebben beide veel plezier in ons werk en houden van ons vak. We zijn volledig op elkaar ingespeeld en staan altijd voor elkaar klaar. Door deze samenwerking kunnen we er ook voor zorgen dat een van ons altijd beschikbaar is bij bijvoorbeeld spoedgevallen. Ook in de vakanties houden we hier rekening mee. Tijdens de bouwvak gaan wij gewoon door!

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Roofing

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is De Dakenmaker in 1e Oosterstraat 24, Hilversum Noord-Holland 1211 LB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Hilversum Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hilversum Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hilversum Noord-Holland, 1211 LB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826369]