FitVisie Training VOF

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Seinstraat 24 , 1223 DA Hilversum, Noord-Holland

E-mail

Over FitVisie Training VOF

FitVisie Training VOF is als bedrijf gekoppeld aan FitVisie Fysiotherapie en Training. Behandeltrajecten waarbij de medische indicatie niet meer aanwezig is kunnen worden aangevuld/voortgezet middels training binnen FitVisie Training VOF.
Trainingen gericht op herstel of vergroten van belastbaarheid, begeleid vanuit een fysiotherapeutische achtergrond. Zeg maar sportschool+ .
Groot verschil met FitVisie Fysiotherapie en Training is dat binnen FitVisie Training VOF de kosten voor de training niet door de zorgverzekeraar, maar door de klant worden betaald. Middels kwartaalabonnementen kunnen klanten in periodes van 13 weken trainen in een ruime, lichte oefenruimte op de tweede verdieping van het bedrijfsverzamelgebouw Orion aan de Seinstraat 24.
De trainingen worden opgesteld a.d.h.v. behoefte/wensen van de klant. de fysiotherapeutische achtergrond van de medewerkers maakt dat de trainingen functioneel zijn, dwz gericht op dagelijkse activiteiten.
Geen drukke groepen, geen lawaai en een gericht programma zijn de uitgangspunten van onze trainingen.

Openingstijden

Ma
-
Di
-
Wo
-
Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hilversum Noord-Holland

Is FitVisie Training VOF in Seinstraat 24, Hilversum Noord-Holland 1223 DA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Training diensten in Hilversum Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hilversum Training per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hilversum Noord-Holland, 1223 DA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227725]