"FRANK VAN ORMONDT ADVIES EN EDUCATIE" LANCEERT INNOVATIESCAN OP HOLLAND INNOVATION 2007

"FRANK VAN ORMONDT ADVIES EN EDUCATIE" LANCEERT INNOVATIESCAN OP HOLLAND INNOVATION 2007 van Frank van Ormondt Advies en Educatie

Door: Frank van Ormondt Advies en Educatie  08-10-2007
Trefwoorden: Movinnio

Hilversum, Nederland – 8 oktober 2007 – Frank van Ormondt Advies en Educatie neemt op 10 oktober deel aan Holland Innovation 2007. Op dit evenement lanceert Frank van Ormondt Advies en Educatie onder andere de InnovatieScan. De InnovatieScan is een zelftest waarmee bedrijven hun vermogen tot innoveren kunnen meten. Na dit evenement zal de InnovatieScan ook op de website www.frankvanormondt.nl beschikbaar zijn.

 

“De InnovatieScan helpt ondernemers en managers bij het bewust worden van de innovatiecompetenties van hun bedrijf”, zegt Frank van Ormondt, directeur en oprichter van Frank van Ormondt Advies en Educatie. “Er zijn bedrijven die erg goed zijn in uitvinden. Dit is echter nog geen garantie voor succes in de markt. Voor innovatie is meer nodig dan een creatieve uitvinding. De InnovatieScan brengt deze stukjes in kaart. Daardoor hebben ondernemers en managers meer kans van slagen met het vermarkten van hun uitvinding.” Van Ormondt, die zijn sporen in de praktijk heeft verdiend onder andere bij Philips, heeft gedurende zijn loopbaan veel ervaring opgedaan met de verschillende aspecten van innovatie in diverse technische en commerciële functies.

Holland Innovation 2007 vindt plaats in de Jaarbeurs te Utrecht op 10 oktober. Holland Innovation is dé bron van kennis, inspiratie en goede contacten voor nieuwe innovatieve bedrijven.

Frank van Ormondt Advies en Educatie is een adviesbureau gespecialiseerd in marketing, strategie en innovatie. Het bureau biedt consulting, training, coaching en interim-management en ondersteunt hiermee het complete innovatieproces van idee tot resultaat in de markt. De InnovatieScan is vanaf 11 oktober op www.frankvanormondt.nl beschikbaar.

“Wij hopen u op onze stand te ontmoeten, waar ik u persoonlijk zal verwelkomen met een drankje en een hapje”, zegt Van Ormondt. “Onze stand staat tegenover die van onze innovatiepartner Movinnio, voorheen: Innovatie Platform Rail geheten. Graag komen wij in contact met bedrijven die ondersteuning zoeken bij het vermarkten van hun uitvinding. Uiteraard kan een demonstratie van de InnovatieScan daar een onderdeel van uitmaken. Tot 10 oktober!”

Trefwoorden: Movinnio

Contact Frank van Ormondt Advies en Educatie

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share