FurnitureFILE meubilair à la carte

Door: Furniturefile  10-10-2006

Sinds deze zomer volledig beschikbaar, FurnitureFILE een onafhankelijk dienst met als specialisatie de omgeving
van wonen en werken. Doormiddel van een eenvoudig systeem en het complete digitale FILE ontvangt de opdrachtgever de
gewenste informatie en heeft men een volledig transparant beeld van de markt van meubilair. Een belangrijk verschil tussen
FurnitureFILE en de projectinrichter is de onafhankelijke positie, gegarandeerd door het statement: “Wij verkopen géén meubilair”.
Er bestaat op géén enkele wijze een belang bij de aangeboden oplossingen – producten – leveranciers – fabrikanten. Een uniek concept in een tijd waarbij vrijwel altijd zakelijke belangen een grote rol spelen in het advies aan de opdrachtgever. De dienst is vooral voor de klant die waarde hecht aan service, het besef dat internet een fantastisch tool is, vooral wanneer het géén probleem is uren te besteden aan het doorzoeken van websites. Tel daarbij op de tijd die men besteed aan het opvragen en doornemen van brochures, het bijhouden van een meubelarchief, aanvraag van prijzen, bezoeken aan showrooms en beurzen.
De opdrachtgever ontvangt à la carte een maatwerk rapportage die ook direct in de interne organisatie gebruikt kan worden, dit maakt dat het beslissingtraject snel en slagvaardig kan worden doorlopen. Er is slechts een eenvoudige rekensom nodig om aan te tonen dat het tarief zich direct terug verdient in het project, door van de dienst gebruik te maken behaald de klant op vele gebieden voordeel.


Contact Furniturefile

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share