‘Crisisoverleg’ in Parkhotel Horst - Hampshire Classic

‘Crisisoverleg’ in Parkhotel Horst - Hampshire Classic van Hampshire Hospitality & Leisure

Door: Hampshire Hospitality & Leisure  09-03-2009
Trefwoorden: Hotels, Vergadering, Vergaderen

De tering naar de nering zetten? Met deze gedachte introduceert het onlangs geopende Parkhotel Horst – Hampshire Classic een heus ‘recessie arrangement’. Met een knipoog naar de huidige recessie, doet het 4-sterren hotel een uiterst betaalbaar aanbod voor bedrijven om in een zeer inspirerende omgeving te vergaderen over de toekomst.

Parkhotel Horst – Hampshire Classic geeft zoveel korting op de vergaderarrangementen als dat uw omzet is gedaald in de maand januari! General manager van Parkhotel Horst – Hampshire Classic, Harold Wennink, denkt hiermee een groot publiek aan te spreken. “Bedrijven willen toch graag buiten de deur vergaderen, even een andere omgeving zorgt voor geestverruimende en inspirerende ideeën. Dit komt iedereen uiteindelijk ten goede”!

Daarnaast heeft het hotel het recessie arrangement niet aangekleed maar uitgekleed. Een broodjeslunch met ham en kaas en een stukje fruit vergezeld met een glaasje melk, jus d’orange of karnemelk. Als vrijetijdsbesteding wordt er een wandeling langs het meer geadviseerd. Zo waait er een frisse wind door de crisistijd en haalt u tevens een frisse neus. Als afsluiter volgt er een crisis-hap: daghap met een glaasje wijn naar keuze. Voor de exacte voorwaarden neemt u contact op met het hotel. Bedrijven en organisaties die de recessie goed doorstaan, kunnen uiteraard ook de meer complete vergaderarrangementen boeken van Noord-Limburgs nieuwste aanwinst op horecagebied!

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 – 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment ‘Hampshire Classic’, de viersterren ‘Hampshire Hotels’ en de comfortabele driesterren ‘Hampshire Inns’.

Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie:
Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Hampshire Hospitality & Leisure
Contactpersoon : Harold Wennink – General Manager
Telefoonnummer : 077-397 6000
E-mail : [email protected]

Trefwoorden: Crisis, Hampshire, Hampshire Hotels, Hotels, Parkhotel, Recessie, Vergaderarrangementen, Vergaderen, Vergadering

Contact Hampshire Hospitality & Leisure

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share