Funfactor in Parkhotel Horst

Funfactor in Parkhotel Horst van Hampshire Hospitality & Leisure

Door: Hampshire Hospitality & Leisure  16-03-2009
Trefwoorden: Hotels, Hampshire, Parkhotel

Funfactor
Funfactor is de X-factor voor mensen met een verstandelijke beperking. 15 deelnemers zullen in de halve finale in Parkhotel Horst strijden voor een finale plek. De spectaculaire finale zal plaatsvinden op 7 juni 2009 tijdens Funpop in de Kasteelse Bossen bij Horst. Funpop is een groot festival voor mensen met een verstandelijke beperking. De laatste negen deelnemers mogen in de finale optreden.

Op 14 maart 2009 zal de halve finale plaatsvinden vanaf 13.15 uur. Voordat de halve finale van start zal gaan krijgen de deelnemers de tijd om nog even te oefenen en kennis te maken met de juryleden.

Winnaar
De winnaar die gekozen zal worden door de jury na de finale tijdens Funpop kan meerdere optredens in het land en een mogelijke zangcarrière verwachten, zoals bij de winnares van vorig jaar.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 – 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment ‘Hampshire Classic’, de viersterren ‘Hampshire Hotels’ en de comfortabele driesterren ‘Hampshire Inns’.

Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie:
Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Hampshire Hospitality & Leisure
Contactpersoon : Harold Wennink
Telefoonnummer : 077 397 6000
E-mail : [email protected]

Trefwoorden: Funfactor, Funpop, Hampshire, Hampshire Hotels, Hotels, Kasteelse Bossen, Parkhotel,

Contact Hampshire Hospitality & Leisure

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share