Groen vergaderen in Putten

Groen vergaderen in Putten van Hampshire Hospitality & Leisure

Door: Hampshire Hospitality & Leisure  20-11-2008
Trefwoorden: Hotels, Eten, Hotel

“Vanwege de grote vraag naar conferentieruimte op De Veluwe heeft Hampshire Inn – Mooi Veluwe de beslissing genomen en was de keuze vrij snel duidelijk wat te doen en wat de bouwen”: aldus Ronald Cordes, General Manager, van dit hotel. “Wij hebben de keuze gemaakt op basis van vergaderen in het groen en natuurlijk het ruime aanbod aan kamerfaciliteiten die wij als hotel al aan bieden”.

De nieuwbouw is dan ook verbonden met het huidige hoofdgebouw van Hampshire Inn – Mooi Veluwe, zo blijft de authentieke bouwstijl behouden en wordt het hotel toch weer als één geheel gezien. De zalen zijn uitgerust met allerlei moderne faciliteiten en kunnen aan elkaar worden geschakeld. Zo dient de ruimte niet alleen als vergader/conferentie mogelijkheid maar kan deze ook gebruikt worden als feestruimte voor een receptie of bruiloft.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 – 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment ‘Hampshire Classic’, de viersterren ‘Hampshire Hotels’ en de comfortabele driesterren ‘Hampshire Inns’.

 

Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie:
Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Hampshire Hospitality & Leisure
Contactpersoon : Jacqueline Nederlof, Marketing Manager
Telefoonnummer : 035 - 672 00 77
E-mail : [email protected]

Trefwoorden: Business, Conferentie, Congres, Drinken, Eco, Eten, Event, Groen, Hampshire, Hotel, Hotels, Meeting, Mice, Slapen, Vergaderen

Contact Hampshire Hospitality & Leisure

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share