Groots monument voor Grootse momenten!

Groots monument voor Grootse momenten! van Hampshire Hospitality & Leisure

Door: Hampshire Hospitality & Leisure  21-11-2008
Trefwoorden: Feest, Bruiloft, Hotel

In 2005 kocht de Lofting groep het pand met als doel er appartementen te verwezenlijken, dit plan ging uiteindelijk van de baan en Het Godshuis – Hampshire Classic werd een echte feestlocatie, 5 banquetzalen welke ruimte bieden aan meer dan 2000 personen. Toch was het complex nog niet geheel compleet. Toen de Lofting groep in 2006 in contact kwam met Hampshire werd er besloten een hotelaccommodatie te maken die zijn weerga niet kent!

Het hotelgedeelte heeft 64 hotelkamers, verdeeld in diverse kamertypen; van sfeervolle zolderkamers tot prachtige suites met hoge plafonds en ramen. Authentieke details zijn bespaard gebleven maar de hedendaags comfort en klasse. Alle kamers zijn uitgerust met airconditioning, minibar, kluis en gratis draadloos internet.

Brasserie Antonia’s is gevestigd in een prachtige gewelvenkelder met authentieke open haard. Een weergaloze sfeer met een hoog culinair niveau. De meesterlijke chef; Frank de Wilde; een gekende kok in de directe omgeving zorgt voor de smakelijkste gerechten.

Een ander deel van de gewelvenkelder is ingeruimd voor wellnessfaciliteiten als sauna, stoombad, hammam, speciale douche tunnel en relaxruimte. Een beautysalon met 3 salons voor gezichts- en lichaamsbehandelingen en massages.

Het hotel zal op 18 december zijn deuren openen als Het Godshuis – Hampshire Classic; het exclusieve label van Hampshire hotels voor hotels met een bijzonder en uniek karakter. Meer dan ooit past dit label op dit prachtige monument; een monument voor grootste momenten!Uitnodiging
Wilt u Het Godshuis – Hampshire Classic met eigen ogen bekijken en genieten van de prachtige ambiance van dit hotel, dan bent u natuurlijk van harte welkom om dit hotel te bezoeken. Ter ondersteuning van een redactioneel schrijven bieden wij u graag een hotelovernachting aan en een rondleiding door het hotel en de feestzalen vanaf 18 december m.u.v. de feestdagen.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 – 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment ‘Hampshire Classic’, de viersterren ‘Hampshire Hotels’ en de comfortabele driesterren ‘Hampshire Inns’.


Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie:
Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Hampshire Hospitality & Leisure
Contactpersoon : Etienne Verkerk
Telefoonnummer : 035 - 672 00 77
E-mail : verkerk@hampshire-hotels.com

Trefwoorden: Arrangement, Bruiloft, Business, Feest, Hampshire, Hotel, Kappel, Kerst, Klooster, Knokke, Mice, Monument, Overnachten,

Contact Hampshire Hospitality & Leisure

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share