Hampshire breidt uit met twee hotels in Limburg

Hampshire breidt uit met twee hotels in Limburg van Hampshire Hospitality & Leisure

Door: Hampshire Hospitality & Leisure  29-01-2009
Trefwoorden: Kasteel, Hampshire, Voorburcht


Hilversum, januari 2009 – Hampshire Inns, Hotels & Classics, de unieke hotelgroep met meer dan 50 individuele hotels, start dit nieuwe jaar goed. De hotelgroep heeft per 1 januari twee nieuwe leden: Hampshire Boshotel Vlodrop in Vlodrop en Kasteel Daelenbroeck - Hampshire Classic in Herkenbosch, beiden gelegen in gemeente Roerdalen nabij Roermond. De twee nieuwe locaties liggen midden in de natuur en hebben beide vele voorzieningen die het verblijf aangenaam maken.

Kasteel Daelenbroeck - Hampshire Classic
Via de brug over de gracht en een statige poort verleent het kasteel toegang tot binnenplaats van de Voorburcht. Aan deze binnenplaats zijn het terras, het restaurant en de tuinzaal gelegen, ook bevinden zich hier de torenkamer en bruidssuite. Met een beetje fantasie hoort u de paarden met hun hoeven kletteren op de binnenplaats en ziet u de ridders afstijgen van de paarden. De overige hotelkamers met eigen thema’s zijn gelegen in de kasteelhoeve. De 14de eeuwse Hoofdburcht met oude schietgaten en kasteelgewelven geeft de mogelijkheid om het middeleeuws gevoel weer te laten leven. Dit jaar zal realisatie van vijf torensuites in Hoofdburcht een feit zijn. Het Landgoed is een unieke plek voor romantische weekendjes, diners, bruiloften, feesten en partijen, maar ook voor vergaderingen, presentaties en recepties.

Hampshire Boshotel Vlodrop
Via de prachtige Boslaan wordt het hotel bereikt, gelegen midden in de bossen van Nationaal Naruurpark ‘De Meinweg’. De Duitse grens loopt direct achter het hotel, dit is rode beek die achter het hotel kabbeld. Het hotel beschikt over 82 luxe kamers, waaronder suites en zorgkamers. Tevens wordt een uniek pakket aan verblijfsmogelijkheden geboden, waaronder het prachtige Wellness Center: ‘Vita Allegra’ met binnenzwembad, beautybehandelkamers, professionele fitnessruimte, sauna’s en solaria. De Activity Club organiseert regelmatig activiteiten zoals handboogschieten en nordic walking. Daarnaast beschikt het hotel over 7 zalen, voorzien van alle gemakken voor zakelijke bijeenkomsten, maar ook voor andere doeleinden zoals feesten en recepties

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 – 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment ‘Hampshire Classic’, de viersterren ‘Hampshire Hotels’ en de comfortabele driesterren ‘Hampshire Inns’.

Trefwoorden: Boshotel, Daelenbroeck, Hampshire, Hampshire Hotels, Kasteel, Voorburcht,

Contact Hampshire Hospitality & Leisure

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share