Hampshire Hotel - Stad Munster viert feest!

Hampshire Hotel - Stad Munster viert feest! van Hampshire Hospitality & Leisure

Door: Hampshire Hospitality & Leisure  16-03-2009
Trefwoorden: Hotels, Jubileum, Hampshire

Feest
De wens van de familie Wolbrink is uitgekomen. Hun toprestaurant levert constante kwaliteit met veel verse en lokale ingrediënten. De passie voor het vak en de gast komt dan ook sterk naar voren. Het 25-jarige bestaan wil de familie graag vieren met diverse acties en aanbiedingen. Zo zal er vanaf april t/m december 2009 iedere zondagavond het 3-gangen Stad Munster Jubileummenu geserveerd worden voor maar € 25,- per persoon, waarna u die nacht ook kunt blijven overnachten voor maar € 25 per persoon!

Activiteiten
Het 25-jarige bestaan zal ook gevierd worden met diverse activiteiten. Zo zal op zondag 5 april de Jubileum Receptie plaatsvinden, waar geborreld zal worden met luxe hapjes onder het genot van live muziek. Op zondag 25 april wordt er een 4-gangen Asperge Proeverij georganiseerd.
Voor de wijnliefhebbers is er op zondag 28 juni een speciale proeverij van exclusieve wijnen met bijpassende regionale hapjes. Voor de liefhebbers van wild is er op zondag 25 oktober een
6-gangen Wild Proeverij. En als klap op de vuurpijl zal er op woensdag 25 november een Mode Gala diner worden georganiseerd, waar u naast het 4-gangen diner kunt genieten van presentaties over gala- en feestkleding en sieraden.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 – 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment ‘Hampshire Classic’, de viersterren ‘Hampshire Hotels’ en de comfortabele driesterren ‘Hampshire Inns’.

Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie:
Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Hampshire Hospitality & Leisure
Contactpersoon : Etienne Verkerk – Algemeen Directeur
Telefoonnummer : 035 - 672 00 77
E-mail : verkerk@hampshire-hotels.com

Trefwoorden: Hampshire, Hampshire Hotels, Hotels, Jubileum

Contact Hampshire Hospitality & Leisure

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share