Hampshire hotels maakt een groene start in 2009

Hampshire hotels maakt een groene start in 2009 van Hampshire Hospitality & Leisure

Door: Hampshire Hospitality & Leisure  06-01-2009
Trefwoorden: Milieu, Eco, Hampshire Hotels

”Hampshire hotels maakt een groene start in 2009”

Hilversum, januari 2009, Hampshire Inns, Hotels & Classics is een jonge en steeds weer innoverende hotelgroep en begint het jaar 2009 daarom met een goed voornemen in de praktijk te brengen, “Groen denken”. Dit Groene denken richt zich zowel op de gasten van de diverse hotelbedrijven, als ook op de bedrijfsvoering.

Hampshire gaat gedurende het 1e kwartaal van 2009 haar (zakelijke) gasten op een plezierige manier verrassen en trakteren met het thema Eco/Green. Elk individueel Hampshire hotel bepaalt zelf welke eco/green maatregelen zij implementeren en wat men voor de gast in petto heeft. Hierbij valt te denken aan vergaderingen in het groen, biologische diners, ecologische producten, schenkingen aan goede doelen etc.

De werknemers in de hotels worden getraind en gewezen op milieubewuste en milieubesparende maatregelen. In meerdere hotels wordt dit bijvoorbeeld vormgegeven door het aanstellen van een “Green Manager”. Deze Green Manager is onder andere verantwoordelijk voor “on the job” energiebesparingen en milieumaatregelen. Hierbij valt te denken aan controle rondes voor het “laag zetten” van radiatoren, onnodige verlichting uitzetten tot het bewustmaken van zijn/haar collega’s milieubewust omgaan met producten en apparatuur in de dagelijkse exploitatie.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 – 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment ‘ Hampshire Classic’, de viersterren ‘Hampshire Hotels’ en de comfortabele driesterren ‘Hampshire Inns’.

Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie:

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Hampshire Hospitality & Leisure
Contactpersoon : Etienne J.A. Verkerk – Algemeen Directeur
Telefoonnummer : 035 - 672 00 77
E-mail : [email protected]

Trefwoorden: Eco, Hampshire Hotels, Hotelgroep, Milieu

Contact Hampshire Hospitality & Leisure

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share