Hampshire Inn - Mooi Veluwe eerste hotel in Benelux met IITT accreditatie.

Hampshire Inn - Mooi Veluwe eerste hotel in Benelux met IITT accreditatie. van Hampshire Hospitality & Leisure

Door: Hampshire Hospitality & Leisure  20-10-2008
Trefwoorden: Kwaliteit, Hotel, Business

De missie van IITT is om de belichaming van kwaliteit in de Benelux te worden (in Groot Brittannië is IITT in de trainingsindustrie reeds een begrip). Een vraagbaak voor gebruikers en aanbieders op alle gebieden van kwaliteit. Om de kwaliteit te waarborgen heeft de IITT Benelux een Adviesraad die mede de richting bepaald bij het samenstellen van de inhoud van het accreditatieproces.

Hampshire Inn - Mooi Veluwe is een 3-sterren hotel gelegen midden in het bos op een park van 3 hecataren met 79 comfortabele hotelkamers, à la carte restaurant, hotelsauna en Grand Café “Royal” met terras. Het hotel opent eind oktober een nieuwe conferentiegebouw en beschikt dan over 11 volledig geoutilleerde conferentieruimtes. Hampshire Inn - Mooi Veluwe is tevens het vaste learning center van de Capgemini Academy.

‘ Wij zijn trots op deze primeur en kwaliteitskeurmerk ’ aldus Ronald Cordes van Hamphire Inn – Mooi Veluwe; het is belangrijk om kwaliteit meetbaar te maken en dit certificaat geeft ons de bevestiging dat het goed zit met onze dienstverlening en interne processen.

 

 

Hampshire Hospitality & Leisure:
Contactpersoon : Jacqueline Nederlof
Telefoonnummer : 035-6720077
E-mail : [email protected]
Website : www.hampshire-hotels.com

Trefwoorden: Business, Convention, Event, Hampshire, Hotel, Iitt, Keurmerk, Kwaliteit, Meeting, Mice,

Contact Hampshire Hospitality & Leisure

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share