Hampshire sluit 4e hotel in Duitsland aan...

Hampshire sluit 4e hotel in Duitsland aan... van Hampshire Hospitality & Leisure

Door: Hampshire Hospitality & Leisure  27-05-2009
Trefwoorden: Duitsland, Hospitality, Toevoeging

Hampshire sluit wederom hotel aan in Duitsland

Hilversum, mei 2009
Parkhotel Moorhof in Gronau heeft zich aangesloten bij Hampshire en draagt vanaf nu de naam Hampshire Parkhotel – Moorhof. Hampshire sluit hiermee het 55e hotel aan van haar portfolio. Het hotel beschikt over 23 ruime kamers, een sfeervolle lounge-bar en een uitstekend a la carte restaurant waar regionale gerechten de boventoon voeren. Het hotel heeft eveneens een vergaderruimte die zowel voor zakelijk als voor andere groepsactiviteiten gebruikt wordt.

Naast regionale activiteiten en het reeds opgebouwde gastenbestand had ik de behoefte om onderdeel uit te maken van een verfrissende hotelgroep; bij Hampshire vond ik wat ik zocht. Naast nieuwe (Nederlandse) gasten verbeteren zij ook de vindbaarheid van het hotel, kan ik deelnemen aan de diverse marketing uitingen en leer ik van hun deskundigheid en know how. Aldus Albert Vink, eigenaar van het hotel.

Het hotel leent zich naast de zakelijke markt ook uitstekend voor de toerist. Het hotel is een perfect vertrekpunt voor fietsers en wandelaars.

Hampshire heeft door de aansluiting van het hotel een vierde locatie in Duitsland. Naast de hotels in Bad Bentheim, Ahaus en Nittel verwacht de groep nog verder te kunnen groeien in de Duitse grensstreek.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor meer informatie naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 – 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment ‘Hampshire Classics’, de viersterren ‘Hampshire Hotels’ en de comfortabele driesterren ‘Hampshire Inns’.
Hampshire heeft inmiddels meer dan 55 hotels; waarvan 45 in Nederland, 5 in Belgie, 4 in Duitsland, 1 op de Nederlandse Antillen.

Trefwoorden: Duitsland, Hampshire, Hospitality, Moorhof, Parkhotel, Toevoeging,

Contact Hampshire Hospitality & Leisure

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share