Hampshire Trivium Hotel & SPA nu nog uitgebreider.

Hampshire Trivium Hotel & SPA nu nog uitgebreider. van Hampshire Hospitality & Leisure

Door: Hampshire Hospitality & Leisure  01-12-2008
Trefwoorden: Hotels, Evenementen, Hotel

Met deze nieuwe kamers krijgt het hotel er 14 standaard kamers en 2 superior suites met afmetingen van rond de 70m2 bij. De nieuwe kamers zijn sfeervol ingericht en hebben prachtige details. De superior suites beschikken over twee prachtige badkamers met jacuzzi en dubbele douche, zithoek en een Kingsize bed. Alle nieuwe kamers zijn voorzien van een heerlijke regendouche. De kamers zijn ingericht in de kleuren bruin en beige met als accent wijnrood, dit geheel maakt de kamers modern, fris maar ook heel sfeervol.
Centraal vergaderen


De centrale ligging van het hotel middenin de regio Breda, Antwerpen en Rotterdam, maakt het een uitstekende plek om te vergaderen. Daarnaast is het hotel ook nog eens goed bereikbaar via diverse snelwegen. De moderne en dynamisch ogende vergaderzalen en een uitgebreid auditorium, dat samen plaats geeft aan ruim 300 personen, maken Hampshire Trivium Hotel & SPA tot een perfecte locatie.

Spa
Het hotel biedt uitgebreide Spa faciliteiten. Ontspanning, compleet, kwaliteit, uitstraling, verzorging en rust zijn een aantal steekwoorden die de sfeer weergeven van dit Spa Center. De Spa heeft twee sauna’s, een Turks stoombad, infrarood-stralers, een afkoelzwembad en diverse behandelkamers voor de meest uiteenlopende behandelingen.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 – 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment ‘Hampshire Classic’, de viersterren ‘Hampshire Hotels’ en de comfortabele driesterren ‘Hampshire Inns’.

Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie:

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:
Hampshire Hospitality & Leisure
Contactpersoon :Etienne J.A. Verkerk, Algemeen Directeur
Telefoonnummer : 035 - 672 00 77
E-mail : verkerk@hampshire-hotels.com

Trefwoorden: Arrangementen, Beauty, Evenementen, Hampshire, Hotel, Hotels, Meeting, Mice, Ontspannen, Overnachten, Spa, Wellness

Contact Hampshire Hospitality & Leisure

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share