Versterking commerciële organisatie Hampshire Hospitality & Leisure

Versterking commerciële organisatie Hampshire Hospitality & Leisure van Hampshire Hospitality & Leisure

Door: Hampshire Hospitality & Leisure  01-04-2009
Trefwoorden: Hotels, Hampshire, Hampshire Hotels

Hilversum, 27 maart 2009, per 1 april aanstaande wordt de commerciële afdeling van Hampshire Hospitality & Leisure te Hilversum versterkt en uitgebreid met de heer Kees van Wezel in de functie van Commercial Director.

In de huidige economisch zware tijden moet alle hens aan dek om de zeilen maximaal bij te zetten. Als gevolg van de economische omstandigheden is de werkdruk op de commerciële afdeling van Hampshire in Hilversum fors toegenomen en dat heeft Hampshire er toe doen besluiten het commerciële team op het hoofdkantoor in Hilversum uit te breiden met de aanstelling van Kees van Wezel als Commercial Director. Kees van Wezel zal enerzijds verantwoordelijk zijn voor een nog betere communicatie met de licentie hotels en zal anderzijds de interne coördinatie van werkzaamheden op de commerciële afdeling in Hilversum verder stroomlijnen. Voorst zal hij zich ook bezig houden met de acquisitie van nieuwe licentiecontracten. Naast zijn commerciële werkzaamheden zal Kees van Wezel ook de coördinatie over de inkoopafspraken van de groep en aansturing van Hampshire College blijven behartigen.

Kees van Wezel werkt reeds 8 jaar voor de Hampshire organisatie, eerder vervulde hij de diverse General Managers posten in de hotelexploitaties, waar hij de afgelopen 2½ jaar als Director of Operations eindverantwoordelijke voor is geweest.

Hampshire heeft er alle vertrouwen in dat zij met deze versterking en uitbreiding van het commerciële team, de economische uitdagingen die voor haar ligt aankan.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 – 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment de viersterren plus hotels ‘Hampshire Classic’, de viersterren ‘Hampshire Hotels’ en de comfortabele driesterren ‘Hampshire Inns’. Hampshire Hospitality & Leisure is voorts aangesloten bij PHE (www.pleasanthotelseurope.com) een samenwerkingsverband van onafhankelijke Europese hotelgroepen.

Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie:
Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Hampshire Hospitality & Leisure
Contactpersoon : Etienne J.A. Verkerk – Algemeen Directeur
Telefoonnummer : 035 - 672 00 77
E-mail : [email protected]

Trefwoorden: Commercial Director, Hampshire, Hampshire Hotels, Hotels,

Contact Hampshire Hospitality & Leisure

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share