EXPLOITATIE HOTEL DE EESE OVERGENOMEN

EXPLOITATIE HOTEL DE EESE OVERGENOMEN van Hampshire Inns, Hotels & Classic Hotels

Door: Hampshire Inns, Hotels & Classic Hotels  24-08-2007
Trefwoorden: Management, Dienstverlening, Hotel

Eerst management nu huur
Hampshire Hotel de Eese te Steenwijk werd reeds meer dan een jaar middels een management overeenkomst beheerd door Hampshire Hospitality & Leisure. Dit voorjaar gaf de eigenaar van het hotel aan afstand te willen doen van de exploitatie en het onroerend goed te willen verhuren. Gegeven het lopende management contract lag het voor de hand dat Hampshire één van de eerste gesprekspartners zou zijn. Na een periode van onderhandelingen, is afgelopen maand overeenstemming bereikt met de eigenaar over de verhuur- en overnamevoorwaarden en heeft Hampshire dit schitterende bedrijf, met 56 kamers, een restaurant, zeven zalen en uitgebreide ontspanningsfaciliteiten, waaronder tennisbanen en een binnenzwembad, aan haar eigen portfolio kunnen toevoegen.
De overname levert gelijk een positieve bijdrage aan het resultaat van de groep.

All round dienstverlening
Met de bovenstaande acquisitie onderstreept Hampshire, dat zij meer is dan een franchise- of licentieorganisatie met een reserveringssysteem. Hampshire heeft tevens verschillende hotelexploitaties in eigendom, als ook hotelbedrijven in beheer voor rekening en risico van de opdrachtgever. Door de op deze manier opgedane kennis en ervaring, weet Hampshire zich te onderscheiden en kan zij zich opstellen als collega-hotelier richting de licentiebedrijven en als geen ander daarmee een serieus aanspreekpunt zijn voor de know-how en ondersteuning op alle gebied.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com.  Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 – 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment ‘ Hampshire Classic’, de viersterren ‘Hampshire Hotels’ en de comfortabele driesterren ‘Hampshire Inns’.

Trefwoorden: Dienstverlening, Eese, Exploitatie, Hampshire, Hoofdkantoor, Hotel, Management, Overname

Contact Hampshire Inns, Hotels & Classic Hotels

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share