Hampshire College;

Door: Hampshire Inns, Hotels & Classic Hotels  11-06-2008
Trefwoorden: Hampshire Hotels, Hampshire College, Hampshire Inns,

Voor de commerciële trainingen heeft Hampshire een overeenkomst gesloten met Carla Maessen van SalesatWork. Carla Maessen heeft ruime ervaring in de hotellerie en traint medewerkers en afdelingsmanagers van de Front Office, Sales, Banquet Sales en reserveringen op hun commerciële vaardigheden en het verbeteren van de kwaliteit.
Carla Maessen verzorgd tevens de “More than [email protected]”-trainingen voor nieuwe hotels en nieuwe medewerkers, waarin zij middels een tweedaagse training welkom en wegwijs worden gemaakt binnen Hampshire.

“Het investeren in medewerkers is een essentieel onderdeel van bedrijfsvoering. Zeker in deze tijd waarin het vinden en behouden van goede medewerkers een uitdaging voor veel ondernemers is. " SalesatWork verzorgt de commerciële trainingen voor Hampshire College waarin medewerkers leren dat het geven van onderscheidene service hun werk alleen maar leuker maakt met als gevolg gemotiveerde medewerkers én tevreden gasten“. aldus Carla Maessen van SalesatWork”

De andere peilers waarop het trainingsaanbod van Hampshire is gebouwd zijn management en coachingstrainingen, revenue Management en finance, gastvrijheid en service, veiligheid en wetgeving (hygiëne, bedrijfshulpverlening en waterveiligheid) en productkennis en kwaliteit (wijncursussen, kooksessies, cocktails maken etc).
Al met al een uitgebreid aanbod van cursussen waar met een select aantal bedrijven een overeenkomst is gesloten voor deze trainingen op maat. Middels een intranetsite en maandelijkse e-mailings aan de hotels kunnen de trainingen door de hotels worden ingekocht. Uiteraard worden de trainingen gehouden in één van de Hampshire locaties.

“De eerste trainingen die wij hebben uitgezet waren een groot succes, binnen de kortste keren hadden wij de laatste maanden van 2007 gevuld, en zijn er al meer dan 100 medewerkers in een paar maanden opgeleid in diverse trainingen; naar mijn mening de manier om medewerkers aan ons te binden en onze kwaliteit te optimaliseren, aldus Kees van Wezel, Director of Operations van Hampshire Hospitality & Leisure. Medewerkers zijn het kapitaal van onze onderneming; genoeg reden om daar in te investeren; dat betaalt zich altijd terug in de gastbeleving”.


Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor meer informatie naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 – 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment ‘Hampshire Classics’, de viersterren ‘Hampshire Hotels’ en de comfortabele driesterren ‘Hampshire Inns’.


In het bijgesloten fotomateriaal toasten Carla Maessen van SalesatWork en Kees van Wezel, Director of Operations van Hampshire Hotels op een positieve samenwerking!


Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie:

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Hampshire Hospitality & Leisure
Contactpersoon : Etienne J.A. Verkerk – Algemeen Directeur
Telefoonnummer : 035 - 672 00 77
E-mail : [email protected]

Trefwoorden: Hampshire College, Hampshire Hotels, Hampshire Inns, Hampshire Workshops,

Contact Hampshire Inns, Hotels & Classic Hotels

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share