HAMPSHIRE HOSPITALITY & LEISURE “VERSCHOONT” WAGENPARK

HAMPSHIRE HOSPITALITY & LEISURE “VERSCHOONT” WAGENPARK van Hampshire Inns, Hotels & Classic Hotels

Door: Hampshire Inns, Hotels & Classic Hotels  24-08-2007
Trefwoorden: Auto, Hotel, Volkswagen

Duurzaam!
Niemand ontkomt heden ten dage aan duurzaam ondernemen en ook Hampshire Hospitality & Leisure neemt in dat kader steeds opnieuw graag haar verantwoordelijkheden. Naast alle energiebesparende en innovatieve maatregelen in de hotels, waren nu bij een vervanging van het wagenpark van de sales afdeling de auto’s aan de beurt.

De schoonste!
Op 5 augustus jl. namen twee sales medewerkers de sleutels van hun nieuwe Volkswagens Polo Bluemotion in ontvangst bij AALease in Dordrecht. De Polo Bluemotion is met een gemiddeld verbruik van 1 ltr. op 25 km en dieselroetfilter, respectievelijk de zuinigste en schoonste auto in zijn klasse. Dit wordt door de overheid beloond met een A-label en zo voldoet deze auto al aan de eisen van morgen.
De sales medewerkers van Hampshire kunnen vanaf nu schoon, zuinig maar ook veilig op pad!


Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 – 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment de viersterren plus hotels ‘Hampshire Classic’, de viersterren ‘Hampshire Hotels’ en de comfortabele driesterren ‘Hampshire Inns’.

Trefwoorden: Auto, Bluemotion, Hampshire, Hoofdkantoor, Hotel, Milieu, Milieuvriendelijk, Polo, Sales, Schoon, Volkswagen, Zuinig

Contact Hampshire Inns, Hotels & Classic Hotels

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share