“Hampshire Sporthotel – SnowWorld Landgraaf opent zijn deuren!“

“Hampshire Sporthotel – SnowWorld Landgraaf opent zijn deuren!“ van Hampshire Inns, Hotels & Classic Hotels

Door: Hampshire Inns, Hotels & Classic Hotels  11-06-2008
Trefwoorden: Hampshire Sport Hotel Snowworld, Hotel Bij Snowworld, Indoor Skien Bij Snowworld,

Het hotel beschikt over 100 kamers en 420 bedden. In drie verschillende kamercategorieën halen daggasten en wintersportliefhebbers hun hartje op.

De luxueuze juniorsuites hebben een eigen dakterras, met een prachtig uitzicht op het Limburgse heuvelland. Door de moderne en stijlvolle inrichting, waant u zich binnen no-time in wintersportstemming. In het fitness- en wellnesscenter heeft u als hotelgast de mogelijkheid om heerlijk te onstpannen en sportief bezig te zijn.

Gemoderniseerde vergaderruimtes!
Naast het sporthotel hebben er de laatste maanden nog verschillende vernieuwingen en uitbreidingen plaatsgevonden. Met het nieuwe a la carte- en fonduerestaurant en de vergaderruimtes beschikt Snowworld nu over ongekende mogelijkheden voor congressen, seminars en andere zakelijke bijeenkomsten. Zelfs meerdaagse vergadersessies behoren nu tot de mogelijkheden. Ook het piste-aanbod is uitgebreid met een vijfde piste.

Sporthotel vooraanstaand qua energieverbruik!
Bij de bouw van Hampshire Sporthotel – SnowWorld Landgraaf is niet alleen aan het comfort van de gasten gedacht. Door efficiëntie en technische hoogstandjes is een hotel ontstaan dat middels een koppeling in de warmtewisselingsinstallatie energie uitwisselt tussen het hotel en het pistecomlex. De warmte die vrijkomt tijdens het koelen van de piste wordt hergebruikt in het hotel.

Indoor skieën: de regionale ontwikkelingsmonitor!
Door het nieuwe hotel, de piste-uitbreiding en de modernisering van restaurants en vergaderruimten versterkt SnowWorld zijn positie als ’s werelds grootste trendsetter in de gastvrijheidsindustrie. Voor de regio betekent deze ontwikkeling een mijlpaal in de vooruitstrevende toeristische en vrijetijdssector.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 – 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment ‘ Hampshire Classic’, de viersterren ‘Hampshire Hotels’ en de comfortabele driesterren ‘Hampshire Inns’.

Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie:

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Hampshire Hospitality & Leisure
Contactpersoon : Etienne J.A. Verkerk – Algemeen Directeur
Telefoonnummer : 035 - 672 00 77
E-mail : verkerk@hampshire-hotels.com
Website : www.hampshire-hotels.com

Trefwoorden: Hampshire Sport Hotel Snowworld, Hotel Bij Snowworld, Indoor Skien Bij Snowworld, Snowworld Ski Centrum, Sporthotel Snowworld,

Contact Hampshire Inns, Hotels & Classic Hotels

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share