Nieuw Hampshire lid in Etten-Leur (Breda)!

Door: Hampshire Inns, Hotels & Classic Hotels  11-06-2008
Trefwoorden: Hotels

Heerlijk ontspannen
Ontspannen is een begrip dat met hoofdletters door het hotel zweeft, de gezellige en warme sfeer die zich in het hotel bevindt en de prachtige open ruimtes geven het hotel een bijzondere ambiance! Even ontspannen voor een kopje koffie in de brasserie of uitgebreid dineren met zakenrelaties of vrienden, Hampshire Trivium Hotel & Spa biedt een breed scala aan mogelijkheden.

Centraal vergaderen
Naast de moderne en fris ogende vergaderzalen biedt Hampshire Trivium Hotel & Spa een uitstekend uitgerust auditorium aan. Dit auditorium is uitermate geschikt voor gastsprekers met grote groepen.

Spa
Het hotel is uitgerust met diverse uitgebreide Spa faciliteiten. Fris, sereen, compleet, kwaliteit, uitstraling, verzorging en rust zijn een aantal steekwoorden die de sfeer weergeven van dit Spa Center. Deze uitgebreide Spa heeft twee sauna’s, een Turks stoombad, infrarood-stralers, een zwembad en uitgebreide behandelkamers voor de meest uiteenlopende behandelingen.


Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 – 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment ‘Hampshire Classic’, de viersterren ‘Hampshire Hotels’ en de comfortabele driesterren ‘Hampshire Inns’.

Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie:

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Hampshire Hospitality & Leisure
Contactpersoon : Etienne J.A. Verkerk – Algemeen Directeur
Telefoonnummer : 035 - 672 00 77
E-mail : [email protected]

Trefwoorden: Hotels

Contact Hampshire Inns, Hotels & Classic Hotels

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share