Overnachten in een nieuwe vleugel midden in de natuur.

Door: Hampshire Inns, Hotels & Classic Hotels  11-06-2008

Slechts een paar kilometer verwijdert van de snelweg, doemt ineens aan het einde van het landweggetje heel prominent Landhotel Legemeer – Hampshire Classic op. Het hotel ligt pal tegenover de 18-holes golfbaan van BurgGolf. Behalve de grazende koeien en zwanen die even uitrusten van een vermoeiende reis, is er weinig beweging. Er is een panoramisch zicht op de horizon en er heerst een serene rust. Een unieke stek!
Landhotel Legemeer – Hampshire Classic is het enige hotel uit de Hampshire hotelgroep dat alle categorieën heeft doorlopen. Het hotel is aangesloten bij de hotelgroep als Hampshire Inn (3-sterren hotel) en is gedurende de jaren gegroeid naar een Hampshire Classic (4-sterren deluxe). Sinds begin mei beschikt het hotel over een gehele nieuwe vleugel waarbij de nadruk op “één met de natuur” ligt. De 4 junior suites en een groot appartement zijn heel stijlvol, exclusief en intiem ingericht en zijn voorzien van airconditioning, nespresso apparaat, gratis draadloos internet, regendouche, kingsize bad en dubbele wastafel. Vanuit de junior suites kijkt u kilometers ver over de Friese weilanden. Hier is het gevoel van vrijheid en “een met de natuur” heel sterk!

Landhotel Legemeer – Hampshire Classic staat daarnaast bekend om zijn veelbelovende à la carte restaurant. Vanuit de open keuken komen overheerlijke geuren, die direct uitnodigen om aan tafel te gaan. De witte brigade laat u graag kennismaken met hun pure smaken en verfijnde gerechten bereid met dagverse producten en ingrediënten uit de streek. Zo wordt de verse vis dagelijks rechtstreeks vanaf de visafslag in Harlingen gebracht, komen de kazen van de Friese kaasboerderijen en staan “vergeten” groentes als aardperen en schorseneren weer op de kaart. De moeite waard om voor om te rijden!

Het hotel beschikt over een groot verwarmd buitenzwembad, waar in de zomermaanden gezwommen kan worden. Het grote zonnige terras met uitzicht over het Friese landschap is een unieke plek om uren te tafelen. Ontspannen is mogelijk in de sauna en tennisliefhebbers kunnen zich uitleven op de kunstgras tennisbaan.

Ook voor vergaderen staat Landhotel Legemeer – Hampshire Classic voor u klaar. De luxe vergaderzaal voor 14 personen heeft openslaande deuren met toegang tot de tuin en het gehele hotel is voorzien van draadloos internet.

Privé of zakelijk een uitstapje maken, dan is er volop gelegenheid in Friesland. U kunt hierbij denken aan een golf clinic op de nabij gelegen golfbaan, zeilen op een van de Friese meren maar ook voor de durfallen is er van alles te doen en ondernemen zoals een luchtballonvaart.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 – 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment ‘Hampshire Classic’, de viersterren ‘Hampshire Hotels’ en de comfortabele driesterren ‘Hampshire Inns’.

Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie:
Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:
Hampshire Hospitality & Leisure
Contactpersoon : Etienne J.A. Verkerk – Algemeen Directeur
Telefoonnummer : 035 - 672 00 77
E-mail : [email protected]


Contact Hampshire Inns, Hotels & Classic Hotels

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share