Wellness primeur bij Hampshire hotels.

Wellness primeur bij Hampshire hotels. van Hampshire Inns, Hotels & Classic Hotels

Door: Hampshire Inns, Hotels & Classic Hotels  11-06-2008
Trefwoorden: Hampshire Hotel Paping Ommnen, Hampshire Wellness Centre Hotels, Hampshire Wellness Hotels,

Heerlijk ontspannen
Alle zes hotels bieden een ruime variëteit aan verzorgende en beauty behandelingen en liggen verspreid over Nederland en Duitsland op de mooiste en rustgevende lokaties. Zo biedt Landhuishotel De Bloemenbeek – Hampshire Classic een aromatherapie om de zintuigen te laten prikkelen met de geuren jasmijn en lavendel. Landgoed de Klinze heeft het gerenommeerde Institut de Beauté van Guerlain in huis en in Badhotel Domburg is het genieten in oosterse sferen aan de Zeeuwse kust.

De Wellness hotels zijn stuk voor stuk gerenommeerde bedrijven, waar persoonlijke verzorging, aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zo werken bijvoorbeeld de schoonheidsspecialistes van Grand Hotel Opduin – Hampshire Classic met het merk Babor en zijn de behandelingen van een bijzonder soort. Chocolade pakkingen, kruidenstempel therapie, massages met Texels zeezout, honing en schapenmelk maken het geheel tot een aparte beleving.
Hampshire Hotel Paping te Ommen heeft een uitgebreid scala aan mogelijkheden. Bijvoorbeeld een compleet saunalandschap met een geheel ingerichte buitentuin en een verwarmd binnenzwembad met vitaliserend zoutwater en is zowel ’s zomers als ’s winters geopend.

Ook in het beeldschone Moezelgebied biedt Hampshire Wellness faciliteiten aan in Hampshire Moselhotel - Nitteler Hof; Salon Carpe Diem allerhande massages of ontspannende baden.

In de nieuwe Hampshire Wellness brochure staat een uitgebreid overzicht van de deelnemende hotels, de behandelingen, faciliteiten en een verwijzing naar de Hampshire Wellness website www.hampshire-hotels.com/wellness. U vindt hier ook de brochure online!

Uiteraard nodigt Hampshire u van harte uit in één van de prachtige Wellness hotels zodat u zelf de unieke ervaring van een Hampshire Wellness hotel kunt ondergaan. Heeft u interesse in deze hotels, neemt u dan contact op met Hampshire Hospitality & Leisure voor een afspraak of een interview of voor het bestellen van de Wellness brochure.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com

Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 – 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment ‘Hampshire Classic’, de viersterren ‘Hampshire Hotels’ en de comfortabele driesterren ‘Hampshire Inns’.

Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie:
Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Hampshire Hospitality & Leisure
Contactpersoon : Etienne J.A. Verkerk – Algemeen Directeur
Telefoonnummer : 035 - 672 00 77
E-mail : verkerk@hampshire-hotels.com
Website : http://www.hampshire-hotels.com

Trefwoorden: Hampshire Hotel Paping Ommnen, Hampshire Wellness Centre Hotels, Hampshire Wellness Hotels, Uniek Verbond,

Contact Hampshire Inns, Hotels & Classic Hotels

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share