Hennipman Osteopathie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Loosdrechtse Bos 15 , 1213 RH Hilversum, Noord-Holland

E-mail

Over Hennipman Osteopathie

Osteopathie richt zich op diagnostiek en behandeling van functie/ gedragstoornissen in het algemeen en in het bijzonder de (psycho somatische) samenhang van bewegingsapparaat (pariëtaal systeem), orgaansystemen (viscera) en zenuwgestel (neurologisch systeem). Dit wordt met behulp van algemeen medische en specifieke osteopatische onderzoek en behandeltechnieken (manueel) gedaan.

Osteopathie is geschikt voor iedereen zowel jong als oud. Osteopathie onderscheidt zich van andere behandelwijze doordat de osteopaat door middel van uitgebreid onderzoek op zoek gaat naar de oorzaak van de klacht en dit ook behandeld. Door te beginnen bij de oorzaak in plaats van bij de symptomen is osteopathie vaak zeer effectief gebleken bij onbegrepen klachten.

Kaart

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hennipman Osteopathie in Loosdrechtse Bos 15, Hilversum Noord-Holland 1213 RH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Hilversum Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hilversum Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hilversum Noord-Holland, 1213 RH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819408]