Hydrotec International BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Verlengde Zuiderloswal 13 , 1216 BW Hilversum, Noord-Holland

E-mail

Over Hydrotec International BV

Hydrotec International b.v. houdt zich actief bezig met het leveren van een breed assortiment aan pompen, u kunt dan denken aan circulatie pompen, slurry pompen, grundfos pompen en dompelpompen. Ook voor spare parts asafdichtingrn , mechanical seals en toebehoren kunt u terecht bij Hydrotec Internationaal b.v.

In de werkplaats te Hilversum voeren wij tevens onderhoud en service uit aan vrijwel alle pompmerken. Naast deze activiteiten speelt een juist advies geven voor allerhande pompproblemen een grote rol binnen het bedrijf.

Sinds Januari 2006 hebben wij een nieuw pand betrokken waardoor alle activiteiten nu onder een dak plaats vinden. Dit om nog beter aan de wensen en verwachtingen van onze klanten te kunnen voldoen.

Hydrotec International b.v. staat niet stil in haar ontwikkeling op gebied van uitbreidingen in het assortiment door altijd een oog open te houden voor nieuwe producten en markten.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Hydrotec-International-BV-1251045681591138/
Twitter: https://twitter.com/Hydrotec01

Categorieën: Pumps & Pumping Equipment

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hydrotec International BV in Verlengde Zuiderloswal 13, Hilversum Noord-Holland 1216 BW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Hilversum Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hilversum Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hilversum Noord-Holland, 1216 BW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3682065]