Jasper Bril Design

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schoutenstraat 2 , 1211 BM Hilversum, Noord-Holland

E-mail

Over Jasper Bril Design

Jaspers eigen collectie is modern en exclusief. De modellen en kleuren heeft Jasper in samenwerking met de firma Schnuchel ontworpen. De kunststof monturen zijn vervaardigd van acetaat, of naar keuze van buffelhoorn, voor een nog lichter draagcomfort. Deze speciale collectie is "Tailor Made": de monturen worden op de grootte van uw hoofd aangepast voor een optimaal draagcomfort.

Jasperbrildesign levert voor uw montuur kunststof en glas van gerennomeerde merken. Als u last krijgt met lezen of regelmatig hoofdpijn heeft kan het zijn dat u lijdt aan hypermetropie (verziendheid), als u daarentegen steeds dichter bij uw tv moet zitten om alles scherp te zien heeft u waarschijnlijk last van myopie (bijziendheid). Dit zijn geen ziektes maar een brekingsfout in het optische systeem van het oog.

Vast onderdeel bij de aanschaf van een bril is de oogmeting waarbij vakbekwaam wordt bepaald wat de exacte afwijking van uw ogen is. Bij jasperbrildesign staat de nieuwste oogmeet-apparatuur opgesteld waarmee snel de toestand van uw ogen wordt vastgesteld op basis waarvan de juiste glazen geselecteerd worden.
Ook uw halfjaarlijkse oogmeting wordt gratis uitgevoerd.

Openingstijden

Ma
-
Di - Wo, Vr
-
Do
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Eye Care

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hilversum Noord-Holland

Is Jasper Bril Design in Schoutenstraat 2, Hilversum Noord-Holland 1211 BM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Brillen diensten in Hilversum Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hilversum Brillen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hilversum Noord-Holland, 1211 BM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3775704]