Klop en Partners BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Koninginneweg 11 , 1217 KP Hilversum, Noord-Holland

E-mail

Over Klop en Partners BV

Gespecialiseerd en hoogwaardig advies aan accountants en fiscalisten bij fusies, overnames, werving & selectie en executive search, sinds 1984

Overnemen, samenwerken en fuseren verloopt met de inschakeling van Klop & Partners professioneel en gestructureerd. Door het vele jaren begeleiden en coachen, alsmede effectueren van aan- en verkoopprocessen bent u verzekerd van de beste hulp, strategie en een afgewogen oordeel, leidend tot een passende deal.

Executive search
Pluk de vruchten van ons grote netwerk en jarenlange expertise in executive search en vindt de juiste professionals om uw accountancy- of belastingadvieskantoor mee te versterken.

Werving & selectie
Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de accountancy of fiscaliteit? Klop & Partners vindt al sinds 1984 de juiste match tussen kandidaten en opdrachtgevers. Kijk voor Accountancy vacatures en Fiscale vacatures in onze vacaturebank.

Carrière advies
Ook wanneer u graag met iemand van gedachten wilt wisselen over de mogelijkheden en/of te nemen stappen in uw loopbaan, nodigen wij u van harte uit om eens langs te komen voor een vrijblijvend persoonlijk carrière advies.

Benieuwd of Klop & Partners iets voor u of uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via 035 62 50 646 of stuur een e-mail naar [email protected] Wij zijn u graag van dienst.
www.klop-partners.nl

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Klop-Partners-1469765159919934/

Categorieën: Employment Agency

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Klop en Partners BV in Koninginneweg 11, Hilversum Noord-Holland 1217 KP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Hilversum Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hilversum Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hilversum Noord-Holland, 1217 KP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3687770]