Kozijnen Meijer

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kamerlingh Onnesweg 266 , 1223 JR Hilversum, Noord-Holland

E-mail

Over Kozijnen Meijer

Timmerbedrijf Meijer, al ruim 30 Jaar specialist in het produceren van kozijnen, ramen, deuren, trappen en machinaal timmerwerk. Sinds enige tijd produceren wij deze producten onder KOMO productcertificaat en kunnen daarmee voldoen aan het bouwbesluit en de laatste anti-inbraaknormen. Wij kunnen u kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en energiezuinigheid garanderen.

Onze doelstelling
Wij houden niet van ontevreden klanten en zullen er binnen onze mogelijkheden alles aan doen onze klanten tevreden achter te laten. Bij ons stopt de service niet na het tekenen van de offerte of het afleveren/plaatsen van onze producten. Wij hechten veel belang aan een goede naam en mede daardoor hebben inmiddels vele aannemers, bouw- en klusbedrijven maar ook particulieren de weg naar ons bedrijf reeds gevonden.

Bedrijfsprofiel
Timmerbedrijf Meijer lever u niet alleen kozijnen, ramen, deuren, trappen en machinaal timmerwerk maar wij kunnen het desgewenst ook bij komen monteren. Wij beschikken over enthousiaste buitendienstmedewerkers die deskundig zijn in het plaatsen van trappen, kozijnen en toebehoren.
Wij zijn aangesloten bij de NBVT (Nederlandse Bond van Timmerfabrikanten) en werken volgens de normen en regels van het SKH welke verantwoordelijk zijn voor het opstellen van de regels m.b.t. KOMO, Bouwbesluit en Inbraakwerend geveltimmerwerk.
Ons bedrijf is opgericht in 1982 in de Bijlstraat te Bussum door Ad en zoon Edward Meijer. In 1991 zijn wij verhuist naar de Kamerlingh Onnesweg 266 in Hilversum en kort daarna in is de broer van Edward, Dick Meijer bij de zaak ingestapt.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Shades & Blinds

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kozijnen Meijer in Kamerlingh Onnesweg 266, Hilversum Noord-Holland 1223 JR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Hilversum Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hilversum Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hilversum Noord-Holland, 1223 JR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825507]