Nieuw tijdrit frame van Karbona, de Karbona Monster Lite

Nieuw tijdrit frame van Karbona, de Karbona Monster Lite van Let's Carbonize

Door: Let's Carbonize  04-09-2008
Trefwoorden: Frame, Carbon, Triathlon

De Karbona Monster Lite, de ultieme tijdritfiets voor diegene die naast snelheid ook van design houden. Dit super aërodynamische en stijlvolle frame wordt geleverd inclusief voorvork en balhoofd en heeft een geïntegreerde zadelpen.

Daarnaast beschikt de Karbona Monster Lite over een interne kabeldoorvoer, dus géén versnellingskabels meer langs het frame. De prijs van de Karbona Monster Lite bedraagt Euro 1.299,00. Het gewicht van deze frameset bedraagt 1.975gram en zal leverbaar worden in drie verschillende maten, namelijk S, M en L.

Heeft u na het zien van deze primeur direct interesse en wilt u als één van de eerste op deze prachtige tijdritset rijden, stuur dan een e-mail naar info@letscarbonize en geef uw gewenste maat door. Ook is het mogelijk om een compleet afgemonteerde Karbona Monster Lite te bestellen, wij monteren uw gloednieuwe tijdrit 'monster' naar uw eigen wensen af.

Trefwoorden: Carbon, Carbonize, Frame, Karbona, Karbona Tijdritframe, Letscarbonize, Letscarbonize.nl, Tijdrit, Tijdritframe, Triathlon, Triatlon,